Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξάρτημα...


mc00324

Recommended Posts

Παρατηρήστε οτι τα δύο άκρα είναι βιδωτά (και αποσπώμενα) ενώ ο κεντρικός κύλινδρος είναι ενιαίος. Παρόλο που είμαι π.μ. και ψιλοάσχετος από μηχανικά μέρη, η γεωμετρία μου λέι οτι μπαίνει μεταξύ δύο μικρότερων κυλίνδρων ή καλωδίων. Ελπίζω να βοηθησα.

Υ.Γ. μου χρωστας 1000 brain cells γιατι έξω χτυπησε 37C χαλασε και το κλιματιστικο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατηρήστε οτι τα δύο άκρα είναι βιδωτά (και αποσπώμενα) ενώ ο κεντρικός κύλινδρος είναι ενιαίος.

 

Τα αποσπώμενα μέρη βρίσκονται μόνο από την μία πλευρά (όπως το βλέπουμε στην άνω πλευρα) θεωρώντας ότι υπάρχουν και οι αντίστοιχες βίδες από την "κρυφή" πλευρά- "πισω" όπως το βλέπουμε- (πάντως μοιάζει αρκετά συμμετρικό).

 

Συνεπώς μπορεί να βιδώνονται τα αποσπώμενα μέρη ώστε να συγκρατούν αυτό που περνάει από τον κυρίως κύλινδρο ή να χρησιμοποιείται σαν ένωση δύο καλωδίων πχ.

 

Έστω τώρα ότι ένα καλώδιο κόπηκε στα δύο, επιλέγουμε το εξάρτημα με την κατάλληλη διάμετρο, σφίγγουμε το κάθε νέο άκρο του (των) καλωδίων και voila έχουμε το επανασυνδεδεμένο καλώδιο με ένα εξάρτημα-συνδετήρα που προφανώς σχεδιάστηκε από αρχιτέκτονα! :) (βλ τις ασύνδετες γραμμές :P)

 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, παρατηρώ οτι οι λεπτές εγκοπές είναι σπείρες, δυο παράλληλες σπείρες σχεδόν τεσσερις ολόκληρες στροφές.

 

Πιθανό να περισφίγγει άξονα (με τις άλλεν) και με την περιστροφή του να μετακινεί ( ή μετακινείται) κατα μήκος και με βήμα ανάλογο δυο παράλληλα λεπτά ελάσματα που εφαρμόζουν στις εγκοπές αυτές.

 

Κάποια μορφή ρυθμιστή ίσως...

 

Ωρα για μπύρα...

Link to comment
Share on other sites

θα αποδείξουμε!!!! οτι είναι από πυραυλο της ΝΑΣΑ. :)

 

Συνάδελφοι δεν ξέρω τι θα αποδείξετε εσείς αλλά εγώ από αύριο ξεκινάω τα μπάνια 8-) και για ένα 10ήμερο δεν θα με βλέπετε εδώ πέρα καθώς δεν θα έχω πρόσβασει στο νετ, εξού και η ακατανίκητη τάση για σπαμ:)

 

Πάντως αν είναι να αρχίσουμε τα τρελά θα πω ότι μάλλον είναι καινούριου τύπου "σταυρός" σαν αυτούς που υπάρχουν στα αυτοκίνητα. Θα σφίγγει και ο άξονας θα φρακάρει στις εγκοπές.

 

 

Πριν φάω κάρτα να πω ότι το θέμα του "σταυρού" δεν το είπα χύμα στην τύχη-όντως πιθανολογώ να είναι εξάρτημα συνδετικό και ίσως και για μετάδοση κίνησης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.