Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
19 λεπτά πριν, cve20126 said:

Θα ήθελα ΤΖ Μηδείας 34 ΤΚ 54454 Θεσσαλονίκη

Ευχαριστώ 

1250

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Μπορείς κάποιος να μου δώσει τιμή ζώνης για την οδό Ηρακλείου στην Ελευσίνα; Το Ο.Τ. κλείνει με τις οδούς Λαμψάκου και Αλ. Παναγούλη.

Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, gtkarch said:

Καλησπέρα. Μπορείς κάποιος να μου δώσει τιμή ζώνης για την οδό Ηρακλείου στην Ελευσίνα; Το Ο.Τ. κλείνει με τις οδούς Λαμψάκου και Αλ. Παναγούλη.

Γειά και πάλι, 850.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, Greg Gaitanaros said:

Καλησπέρα σας,

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τιμή ζώνης για Φειδίου 17, Πειραιάς;

Γειά σου, 1550 για Φειδία 17, αν θες κάνε ένα τσεκ ότι είναι στο ΟΤ 185 (στρίβοντας από Παπαναστασίου αριστερά) γιατί πιο πάνω χαμηλώνει από 1550 σε 1000. Τα λέμε.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, θα μπορούσα να έχω μια Τ.Ζ. στην Καβάλα x: 532633.56 y:4532120.48 ? akis73 ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Alpal said:

Καλημέρα, θα μπορούσα να έχω μια Τ.Ζ. στην Καβάλα x: 532633.56 y:4532120.48 ? akis73 ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Γειά σου, 1.050 για πρόσοψη στην 7ης Μεραρχίας.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Συνάδελφοι, θα μπορούσε να μου πει κάποιος συνάδελφος ποια είναι η τιμή ζώνης στο Ο.Τ.79, οδός Φρύνης, στα λουτρά Αιδηψού;

Η εύρεση για την τακτοποίηση στον ν.4495, γίνεται σύμφωνα με το σύστημα αντικειμενικών αξιών του Υπ. Οικονομικών για τις τιμές της 20-01-2016;

σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos33

Edited by Pavlos33

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.