Μετάβαση στο περιεχόμενο

Financial Planner ή Γιατρός χρήματος - Interamerican


Perifanos

Recommended Posts

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!

Ντροπή είναι να δουλεύει ο εργοδότης τον εργαζόμενο ή ο εργαζόμενος τον εργοδότη. Η και οι δυο να δουλεύουν τον πελάτη.

θέλω να συμπηρώσω πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ο υποψήφιος εργοδότης να μην ενημερώνει από την πρώτη στιγμή

μη σου πω από το τηλεφώνημα όπου κλέινεις το ραντεβού για το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ της εργασίας

 

δε μπορεί να χάνεις ώρες και μέρες για να σου πουν πως πρόκειται για εργασία πωλητή

εκτός εάν σε πληρωνουν για τις ώρες που χάνεις

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μόλις σήμερα πήγα για συνέντευξη ακριβώς εκεί, και με τον ίδιο κύριο!!!! Εχω πέσει από τα σύννεφα!!!! Ήτανε η πρώτη συνέντευξη και αύριο θα μάθω το αποτέλεσμα!!!

Αίσχος. Θα γίνει χαμός. Όταν πάω, θα γίνει χαμός.

Link to comment
Share on other sites

Εάν γίνει χαμός επειδή διάβασες μερικά πράγματα στο φόρουμ αυτό, τότε κακώς θα γίνει χαμός.

Εάν γίνει χαμός επειδή θα γινόνταν ούτως ή άλλως, ακόμη και εάν δεν είχες διαβάσει τίποτα από εδώ μέσα, τότε ... πες μας γιατί και πώς;

Link to comment
Share on other sites

Ίσως έχετε δίκιο, μάλλον θα έπρεπε να είχα πει και μερικα πράγματα για μένα, καθώς και την δική μου εμπειρία.

Είμαι πολ. μηχ., και δούλευα σε κατασκευαστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη. Έφυγα όμως και κατέβηκα στην Αθήνα με σκοπό να βρώ δουλειά σε μεγαλύτερη εταιρία, και εδώ και 2 μήνες είμαι στην Αθήνα. Δυστυχώς ενώ έδωσα πολλά βιογραφικά, έδωσα μόνο 2 συνεντεύξεις.

 

Ωστόσο με ενδιαφέρουν τα οικονομικά, και δεν σας το κρύβω ότι θα με ενδιέφερε να αλλάξω επιστήμη και από μηχανικός να σκέφτομαι πιο χρηματοοικονομικά. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

 

Έτσι, όταν διάβασα την συγκεκριμένη αγγελία, ανταποκρίθηκα. Έκλεισα συνέντευξη με τον συγκεκριμένο κύριο, στο συγκεκριμένο κτίριο, στην συγκεκριμένη εταιρία, και φυσικά το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο.

Όση ώρα ήμουν εκεί, περίπου μισή ώρα, πήρανε τηλέφωνο 3 μηχανικοί, και όχι απαραίτητα από την Αθήνα. Η πρώτη κουβέντα που έλεγε, ήτανε ότι δεν έχει πρόσβαση στο βιογραφικό του εκάστοτε μηχανικού.

 

Έδωσα μόνο την πρώτη συνέντευξη και σε λίγο θα μάθω αν προκρίθηκα στην επόμενη. Φαντάζομαι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Όταν θα πάω λοιπόν για την δεύτερη συνέντευξη, θα πάω τελείως "χύμα", θα προσπαθήσω να πάρω το βιογραφικό μου πίσω, θα λέω μόνο ασυναρτησίες, και στο τέλος θα φωνάξω να μας ακούσουν όλοι για το αν ντρέπονται που κάνουν αυτες τις ηλιθιότητες σε νέους μηχανικούς.

 

Και φυσικά, ευτυχώς που διάβασα αυτά που διάβασα, γιατί τώρα ξέρω τι γίνεται. Ναι θα γίνει χαμός, επειδή διάβασα αυτά που διάβασα.

Σας ευχαριστώ πολύ που γράψατε όλα αυτά που γράψατε.

Link to comment
Share on other sites

Το θεμα αυτο αν επιτρεπεται το βρηκες τυχαια μεσω μηχανης αναζητησης, ή αφου γραφτηκες και αρχισες να διαβαζεις το φορουμ?

Link to comment
Share on other sites

κοίτα δεν ειναι ανάγκη να γίνει χαμός....

δε σου υποσχέθηκαν εργασία μηχανικού..ζητούν μηχανικό, να ρωτάς ίσως για πια εργασία τον θέλουν, από τις βασικες ερωτήσεις όταν πας καπου είναι να ρωτήσεις εσύ, το τι θα κάνεις..βεβαια αν στο γυρίζουν μετά είναι άλλο θεμα.

από τη στιγμή που πας στην ιντεραμερικαν τι φανταζόσουν ότι μπορεί να ήταν??

θελω να πω εχω μπει τυχαία στην αντίστοιχη ιστοσελίδα και ενω ζητούν κόσμο, δε με επεισε ότι υπάρχει εργασία που να αντιστοιχεί σε μηχανικό και μάλιστα σοβαρή εργασία άλλου είδους εκτός του ασφαλιστή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μπραβο παιδια πολυ καλη κινηση που το δημοσιευσατε και ενημερωνετε τον κοσμο.:???:

Τα ιδια επαθα και εγω . Πηγα στην ιδια περιοχη, στο ιδιο κτιριο, μιλησα με τον ιδιο ανθρωπο (κος Τσ.......ς) και μου ειπε ακριβως τα ιδια που αναφερετε παραπανω. Λογω της κακης εντυπωσης που μου αφησε η 1η συνεντευξη, αποφασισα να ψαξω στο ιντερνετ για τον συγκεκριμενο κυριο και την εταιρια, ευτυχως που επεσα στην σελιδα σας και καταλαβα περι τινος προκειται. Ισως ειναι μια καλη αρχη για να φτιαχτει μια θεματικη κατηγορια για να καταγγελουμε τετοιες συμπεριφορες και να ενημερωνουμε τους υποψηφιους. .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τελικα αποφασισα να μην παω αφου ηταν υπερβολικο το ολο πραγμα και δεν με ενδιεφερε αυτο το επαγγελμα. Παρολαυτα καταλαβα (κανα μηνα μετα) (1) οτι ο λογος που ειχε αυτο το υφος η συναντηση - εξεταση ειναι διοτι μετα την χρεωκοπηση της Ασπις και την αρση των αδειων λειτουργιας των ασφαλιστικων του Ψωμιαδη μεγαλωσε η πιτα και προσπαθουν ολες να αυξησουν το μεριδιο τους. Ενας πολυ καλος τροπος ειναι η στρατολογηση νεων ανθρωπων με παθος και δυναμισμο και (2) για να εισαι καλος ασφαλιστης συμφωνα με την δικια τους θεωρια πρεπει να εχεις θαρρος(ή θρασος), να εχεις παθος για τα λεφτα (δηλαδη να θες γινεις πλουσιος, διοτι τελικα ειναι πολυ πιθανο να γινεις) και το σημαντικοτερο να θες οποσδηποτε να φτασεις ψηλα. Ο τροπος και το υφος της συνεντευξης στοχευε στην ευρεση τετοιων ανθρωπων κυριως. Τα πτυχια σε αυτην την περιπτωση ειναι μαλλον προαιρετικα. Αυτα απο μενα

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

δεν ξέρω αν πρέπει να αισθανθώ χαζός (που πήγα κι εγώ στην πρώτη συνέντευξη) ή έξυπνος (που κάτι δεν μου κάθησε καλά από το ύφος της συνέντευξης και ψάχνοντας το θέμα είδα την συζήτηση αυτή).

 

άρτι αφιχθείς από το κτήριο της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ στην Κηφισίας και Αγ. Κωνσταντίνου 57 (και οχι 47 αγαπητοί συνάδελφοι) από τον 4ο όροφο και από το ραντεβού μου με τον κο Τσακίρη :)

 

μου τέθηκαν κι εμενα οι γνωστές ερωτήσεις περι τζίνι και ευχών και πλέον ξέρω πως θα περάσω επιτυχώς όλα τα στάδια και θα προσληφθώ! χαχαχαχαχαχα

 

ρε τι γίνεται στον κόσμο...

ακόμα και μια εταιρία σαν την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ κάνει μικροαπατεωνιές...

 

πάντως ευχαριστώ τους συνάδελφους μηχανικούς που πρώτοι ανέδειξαν το θέμα και γλυτώσαμε οι επόμενοι από περαιτέρω ταλαιπωρία

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.