Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ ως Τεχνικός Ασφαλείας (επαγγελματικά δικαιώματα)


Recommended Posts

Γεια σας, εδώ και ένα χρόνο έχω πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ χωρίς να έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο ακόμα. Μου έχει γίνει πρόταση να προσληφθώ σε μια επιχείρηση ως τεχνικός ασφαλείας και να βάζω υπογραφή για ενεργειακά ισοζύγια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν μπορώ να δουλέψω εκεί και να βάζω την υπογραφή μου αμέσως , ή χρειάζετε να γραφτώ σε καμιά υπηρεσία όπως το επιμελητήριο.

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Ως ΤΕ θα πρεπει να περάσουν πέντε χρόνια από τη κτήση του πτυχιου σου για να γίνεις Τεχνικός Ασφαλείας.Υπάρχουν και σεμινάρια που αν τα παρακολουθήσεις τα χρόνια γίνονται τρεια..Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα κάνει το Ελληνικό Ινστιτουτο Ασφαλείας (http://www.elinyae.gr)

Link to comment
Share on other sites

Μου έχει γίνει πρόταση να προσληφθώ σε μια επιχείρηση ως τεχνικός ασφαλείας και να βάζω υπογραφή για ενεργειακά ισοζύγια.

 

Κάνε αναζήτηση στα θέματα "τεχνικος ασφαλειας". Επίσης μίλα λίγο με τον zavi (θα σε κατατοπίσει σχετικά με το τι είναι "τεχνικος ασφαλειας".

Γνώμη μου: Πριν υπογραψεις οτιδήποτε και οπουδήποτε, πριν αποδεχτείς την πρόταση, ζήτα σαφεστατο πλαίσιο εργασίας.

Όλοι ψάχνουν να πετάξουν τις "εύθυνες" κάπου και ένας νέος και "ψαρωμένος" τεχνικός ασφαλείας είναι το τέλειο "θύμα"

Υ.Γ.1 Φιλικά πάντα, προσπαθώ να προλάβεις τα χειρότερα.

Υ.Γ.2 Δεν έχω την μεγάλη πείρα από "πιάτσα" αλλά έτσι κατάλαβα οτι λειτουργεί.

Link to comment
Share on other sites

τεχνικός ασφαλείας μπορείς να αναλάβεις μετά τα πέντε χρόνια από το πτυχίο. κατά τα άλλα πρέπει να πας στη νομαρχία στη διεύθυνση βιομηχανίας να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Link to comment
Share on other sites

Φίλε diamalan

 

έχω ανεβάσει ένα αρχειάκι με όοοοοοοολη τη νομοθεσία για Α&Υ κάπου σε 3 θρεντς.Είμαι σε διακοπές τώρα κ κλέβω wireless μόνο για να τσεκάρω emails.Στη νομοθεσία θα βρεις το ΦΕΚ με τις προδιαγραφές του ΤΑ ανάλογα με το είδος της εργασίας που του ανατίθεται.Με κίτρινο στο αρχειάκι είναι τα έργα πολιτικού μηχανικού.Καλή τύχη,αν δεν βιάζεσαι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σου απαντήσω κ αναλυτικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.