Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημόσιοι υπάλληλοι


g-volos

Recommended Posts

Συνάδερφοι τι θα κάνουμε με το ''φαινόμενο'' που λέγεται δημόσιοι υπάλληλοι? Εμένα προσωπικά μου έχουν κάνει μεγάλη ζημία και ξέρω και από συναδέρφους πως τους έχουν κλίση τα γραφεία.Κάνουνε δικές τους δουλείες και δίνουνε προσφορές απιστευτες με αποτέλεσμα να μην μπορόυμε να ανταπεξέλθουμε στον αθέμιτο ανταγωνισμό.Έχει τύχη σε συνάδερφο να πάει στην πολεοδομία να περάσει τα Η/Μ και ο δημόσιος υπάλληλος κράτησε το τηλέφωνο του αρχιτέκτονα τον πήρε τηλ. και τον απέιλησε πως αν δεν πάρει αυτός τις μελέτες θα έχει μεγάλο πρόβλημα.Υπάρχει κανένας τρόπος να απαλαγούμε από αυτή τη ''λάιλαπα''?Να τους κάνουμε καταγγελίες?Να τους δείρουμε?Να τους κάψουμε τα αυτοκίνητα?Ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 41
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στους συγκεκριμένους, πρώτα ξύλο, μετά τα αυτοκίνητα πυροτέχνημα.

Αν και με το ξύλο δεν πιστεύω να καταλάβουν τίποτα, ίσως τους αρέσει...

Μια καταγγελία σίγουρα, και μύνηση προσωπική ή κατά της πολεοδομίας.

Link to comment
Share on other sites

και μετα αντιο ζωη, αντιο γραφειο?

 

εχω κι εγω φαει ηττες και πεισματικα αρνουμαι να τους δινω μελετες αλλα δεν ξερω στην ελλαδα ποσο εφικτο ειναι να τους αντιμετωπισεις οπως πρεπει. μην ξεχνατε οτι η χειροτερη τιμωρια για υπαλληλο πολεοδομιας που εχει κανει ΤΑ οργια ήταν να τον πανε απο τον ενα δημο, σε γειτονικο δημο.....

Link to comment
Share on other sites

Πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα ?

Λοιπόν για τραβήξτε μια μύνηση καμία 20αριά άτομα τον ίδιο υπάλληλο, μετά κάθε μήνα τραβήξτε τον από καμία 10αριά άτομα και κάθε μήνα τον ίδιον.

Μετά ο σύλλογος μηχανικών τι κάνει για αυτό το θέμα ? (Το ΤΕΕ είναι μόνο για τα κοματόσκυλα από εκεί μην περιμένετε τίποτα)

Ο σύλλογος να κάνει μύνηση την πολεοδομία την ίδια. Ο σύλλογος να κάνει αναφορά. Αλλά πρέπει να γίνουν αυτά. Μετά αναγκαστικά θα έχει πρόβλημα ο υπάλληλος. Να γίνει θέμα. Δηλαδή δεν γίνεται ο κάθε τσοπάνος να εκμεταλεύεται καταστάσεις. Επίσης οι μηχανικοί της εκεί περιοχής που είναι το πρόβλημα να το κάνουν θέμα. Να ακουστεί οτι ο τάδε υπάλληλος είναι λαμόγιο. Και παράλληλα πόλεμο από όλες τις μεριές. Από συλλόγους, από μηχανικούς, από δικηγόρους από όλες τις μεριές. Καντε τους πολυορκία από όλες τις μεριές. Μην τους αφήνετε να πάρουνε ανάσα.

Link to comment
Share on other sites

Πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα ?

Λοιπόν για τραβήξτε μια μύνηση καμία 20αριά άτομα τον ίδιο υπάλληλο, μετά κάθε μήνα τραβήξτε τον από καμία 10αριά άτομα και κάθε μήνα τον ίδιον.

....

Καντε τους πολυορκία από όλες τις μεριές. Μην τους αφήνετε να πάρουνε ανάσα.

 

Δηλαδή πώς το βγάζεις το φίδι από την τρύπα βρε Pappos? Εσύ μηχανικός δεν είσαι? Δίνεις συμβουλές στους άλλους, κάντε τούτο, κάντε εκείνο....

Και γιατί δεν το κάνεις εσύ? Μάζεψε καμμιά 20αριά μηχανικούς και τραβάτε μπροστά, και εμείς θα σας υποστηρήξουμε

Link to comment
Share on other sites

παιδια ο,τι και να κανουμε αυτοι θα μενουν ατιμωρητοι. απο εκει ξεκιναει. αν ξεραμε οτι θα τιμωρηθουν, θα ημασταν πιο ζωηροι. αφου ξερω οτι ο,τι και να γινει, και δικαστηριο να γινει (που εχουν γινει απειρα) αυτοι παλι εκει θα ειναι μετα απο 1 μηνα, τι μηνυσεις και ιστοριες συζηταμε.

 

το ξερω οτι ετσι διαιωνιζεται ο φαυλος κυκλος αλλα η ζωη ειναι πολυ σκληρη για να ειμαστε ρομαντικοι. εγω κοιταω την οικογενεια μου και την τσεπη μου συμφωνα με τους κανονες ηθικες που εχω βαλει στη ζωη μου, δεν μπορω και δεν προλαβαινω να λυσω το προβλημα της Ελλαδας με προσωπικες σταυροφοριες που στο τελος καταληγουν να κουβαλησω εγω τον σταυρο του μαρτυριου.

Link to comment
Share on other sites

@howard_roark

Από μία άλλη οπτική γωνία κουβαλάς ήδη τον σταυρό του μαρτυρίου. Ωστόσο συμφωνώ μαζί σου. Άντε να ψιλοτρομάξει κάποιος με προσωπική μύνηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.