Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα από μη μηχανικό:Προστριβές


tsidima

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με προστριβές μεταξύ γειτόνων. Σε μία δυόροφη οικοδομή πρέπει να γίνουν εργασίες χρωματισμών.

Από την μία πλευρά της είναι μεσοτοιχία με μία άλλη ισόγεια οικοδομή και για να βαφτεί πρέπει να στηθούν σκαλωσιές στην οροφή της.

Ο ιδιοκτήτης της είναι σε προστριβές με τον ιδιοκτήτη της δυόροφης και δεν συνεργάζεται.

Πως θα μπορούσαμε να τον υποχρεώσουμε νομικά να συνεργαστεί;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Πως θα μπορούσαμε να τον υποχρεώσουμε νομικά να συνεργαστεί;

 

Υποθέτω ότι αφού θέλετε νομική υποχρέωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε και δικηγόρο.

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχην αδεια εχετε βγαλει???

Εαν ναι τοτε να συζητησουμε για το πως μπορειτε να υποχρεωσετε τον γειτονα να σας δωσει προσβαση.. Εαν οχι..........

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα πρέπει να πας στη λύση του γερανού με καλάθι. Θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά δεν θα έχεις λόγο για προστριβές.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ενα λεπτο.. Προκειται για καινουργια αδεια που δεν εχει ολοκληρωθει ή για παλια οικοδομη που γινονται εργασιες συντηρησης???

 

Αν ειναι καινουργια, εχει ξανασυζητηθει οτι ακομα και παρεμβαση εισαγγελεα εχει υπαρξει για να επιτραπουν αυτες οι εργασιες..

 

Αλλα επειδη φανταζομαι οτι προκειται για ηδη υπαρχουσα οικοδομη (ο γειτονας σε αφησε να σοβαντισεις και δεν σε αφηνει να βαψεις....?) τοτε ειναι διαφορετικη συζητηση..

 

Οποτε, αδεια για αυτες τις εργασιες εχει βγει ναι ή οχι???

 

Ας ξεκαθαρισουμε αυτο και μετα βλεπουμε..

Link to comment
Share on other sites

tsidima σου έχω τη λύση:θα δέσεις ένα κουβά χρώμα με ένα σχοινί κ ένα Πακιστανό επίσης με ένα σχοινί.Θα χρειαστούν ακόμη 3 Πακιστανοί στην οροφή της υπό βαψίματος οικίας,2 για να κρατάνε τον δεμένα Πακιστανό κ ο άλλος τον κουβά.Επίσης,ένα φακό,γιατί η δουλειά αυτή πρέπει να γίνει βράδυ κ ένα εισητήριο για Νικαράγουα σε περίπτωση αυτοφώρου.Θα κοστίσει λιγότερο από το γερανό η όλη επιχείρηση,οπότε γλυτώνεις ΚΑΙ το μηχανικό που θα σου βγάλει άδεια ΚΑΙ το γερανό.

 

Έχω όρεξη φέτος για πολλά γλέντια!!!!!!!!!!!Τέλος τα καρκινιάσματα με τους ιδιώτες,αρχίζει το πάρτυ!!!!:lol:Και επιτέλους,δεν χρειάζεται να λέμε σε όλους να απευθυνθούν στο μηχανικό τους,αφού μπορούν κάλλιστα οι άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες.Από εφευρηματικότητα προκειμένου να γλυτώσουμε euros έχουμε μπόλικη!!!

Link to comment
Share on other sites

Και τον σκύλο του γείτονα...

Θα γίνει πανικός φέτος δηλαδή?:P Δηλαδή αν εγώ εξακολουθώ να λέω για κώδικες δεοντολογίας και μηχανικούς συναδέλφους κοκ θα είμαι.... μπανάλ????:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

θα χρειαστεί και έναν να δέσει τον γείτονα να μην πάρει τηλ για καταγγελία

 

όχι,είσαι πολύ large φίλε.Δεν είναι απαραίτητο,γιατί η δουλειά είπαμε θα γίνει ΝΥΧΤΑ.Το πρωί που θα ξπνήσει ο γείτονας κ θα μυρίσει ακρυλικό όλοι θα κάνουν τους Κινέζους κ θα αποδώσουν τη μυρωδιά σε πιθανή εγκεφαλική δυσλειτουργία του γείτονα.Το ίδιο κ το χρώμα,σε πιθανή οφθαλμολογική πάθηση.Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε μεροκάματα λοιπόν.

 

Δεν είμαι off topic,στ' αλήθεια πιστεύω ότι αυτή είναι η λύση που ακολουθεί τους κανόνες της τέχνης,της επιστήμης κ της ασφάλειας της εργασίας,δεδομένου ότι προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.