Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αρχή του τέλους


stayros

Recommended Posts

Δηλαδή τους πληρώνεις κανα 20αρικο εδω για 2 χρονια, και μετα σε στελνουν εκει πληρωνεις το 20αρικο+ εξοδα διαμονης κτλ κανα 10αρικο/χρονο φτανεις για 4 χρονια κανα 60αρικο για πλακα. Ε κρατα τα, μη σπουδασεις τιποτ ακαι ανοιξε μια εταιρια και εκμεταλευσου πτυχιο αλλου!! Ε μα!!! Αν ειναι δυνατον δηλαδη να φτασεις τα 20-25 εκ παλιες δραχμουλες για ενα πτυχιο που θα ταλαιπωρηθεις στην Ελλαδα να το χρησιμοποιησεις!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 243
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διαμονή δεν πληρώνεις. Μένεις στο campus του πανεπιστημίου.

 

Τώρα το κόστος για να σπουδάσεις δεν το ξέρω αλλά σίγουρα τελειώνεις στα 4 έτη και πέρνεις το πτυχίο σου με ψυχική ηρεμία χωρίς να παίζουν τρικλοποδιές από καταστάσεις που ξέρουμε στο ελληνικό ΑΕΙ συν το ότι σου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψεις έξω αν το θες χωρίς προβλήματα με ένα πτυχίο με ένα χ κύρος. Αν πάλι θες να γυρίσεις Ελλάδα τότε μετά από την γνωστή γραφειοκρατική διαδικασία αναγνώρισης, το πολύ πολύ να πρέπει να αντέξεις 5 καθηγητές και μπορει μάλιστα να πέσεις και σε καλούς και συνενοήσιμους.

 

Δεν λέω ότι είναι καλύτερο το ιδιωτικό. Απλά θέτω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ. Και οι δύο οδοί έχουν θετικά αλλά στην ουσία τα περισσότερα θετικά του ιδιωτικού προκύπτουν από τα πολλά αρνητικά του δημοσίου. Αλλά τα είπα αυτά!:D (αν θυμάμαι καλά στην μέση περίπου του παρόντος νήματος)

Link to comment
Share on other sites

Διαμονή εντος παν/μιου φίλος στο Μπορμουθ πλήρωνε περιπου 600 λιρες το μηνα, γιαυτο το λεω.Και σε site που μπηκα ειδα οτι πληρωνεις σε πολλα.Τωρα για τα αλλα ειναι θεμα του καθενος. ΑΥτο με 2 στην Ελλαδα και 2 εξω δεν μου κανει καλο. Για την αλλη φαση, με πτυχιο ολο εξω σε καλη σχολη ειμαι εως και υπερ.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Αν ποτέ στρώσουν τον κώλο τους στην ελλάδα και αξιολογήσουν σωστά πανεπιστήμια και πολυτεχνεία και υπάρχει αντιστοίχηση πραγματική με το εξωτερικό κλπ τότε μόνο θα δεχτώ ότι κάποιος από το εξωτερικό είναι ισότιμος μου. Από την μια δεν μπορώ να αφαιρέσω από κάποιον το δικαίωμα να σπουδάσει εκεί που θέλει αλλά από την άλλη και εγώ έφτυσα αίμα και για να περάσω στους μηχανολόγους μηχανικούς ΕΜΠ αλλά και για να πάρω πτυχίο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.