ρουλα7 Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 07:18 πμ Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 07:18 πμ (edited) Καλημέρα σας! Ψάχνοντας κάποιες πληροφορίες σχετικές με την ανέγερση νέας πολυκατοικίας δίπλα στην δική μας, βρέθηκα στο σάιτ σας και θα ήθελα αν γνωρίζετε να με κατατοπίσετε σε κάποια θέματα. 1ον Κατά την διαδικασία κοπής δύο μεγάλων πεύκων στο συγκεκριμένο οικόπεδο, το ένα εξ αυτών έπεσε στην δική μας πολυκατοικία και έσπασε σε εένα σημείο την υδρορροή, έσπασε κάγκελα ,έσπασε ένα φυτό και ένα κομμάτι από τον τοίχο μας. Ενημέρωσα τον εργολάβο και μου είπε ότι ΘΑ τα φτιάξουν... Το ερώτημα είναι σε τέτοιες περιπτώσεις ποιο είναι το χρονικό περιθώριο που πρέπει να φτιαχτούν οι ζημιές που μας προκάλεσαν? 2ον Έχουν ξεκινήσει από προχθές με εκσκαφείς και τρυπάνια να σκάβουν για τα θεμέλια. Δεν έχουν περιφράξει τον χώρο με προστατευτικά είτε με λαμαρίνες είτε κάτι άλλο με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει σκόνες γιατί δεν βρέχουν το χώμα να κάτσει, δεν μπορούμε να ανοίξουμε παράθυρα (ακόμη και με κλειστά παράθυρα μπαίνει σκόνη και έχουμε αρρώστους με αναπνευστικό). Η ερώτηση μου είναι εξής : Επιτρέπεται να μην έχουν περιφράξει τον χώρο με προστατευτικά? Ευχαριστώ πολύ!! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited September 10, 2025 at 10:04 πμ by Pavlos33 Συμπληρώθηκε ο τονισμός λέξεων από το μέλος
tetris Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 07:43 πμ Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 07:43 πμ 1. είναι αρμοδιότητας δικηγόρου 2. Τα προστατευτικά δεν εμποδίζουν τη σκόνη, αλλά τοποθετούνται για λόγους ασφαλείας (πτώση ανθρώπων)
ρουλα7 Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 10:29 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 10, 2025 at 10:29 πμ On 10/9/2025 at 10:43 ΠΜ, tetris said: 1. είναι αρμοδιότητας δικηγόρου 2. Τα προστατευτικά δεν εμποδίζουν τη σκόνη, αλλά τοποθετούνται για λόγους ασφαλείας (πτώση ανθρώπων) Ίσως τοποθέτησα λάθος την ερώτηση...Φυσικά και δεν έχουμε απαίτηση να μην υπάρχει καθόλου σκόνη!! Έκανα την ερώτηση αυτή γιατί έχω δει από άλλες ανεγέρσεις ότι βάζουν λαμαρίνες όπως στις παρακάτω φώτο.Στην φωτογραφία που τράβηξα πριν λίγο , έχουν ανοίξει ήδη τάφρο (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) δεν θα έπρεπε να προφυλλάσεται ο χώρος όπως στις άλλες δυο φώτο? Όσο για τις ζημιές πάμε κατευθείαν σε δικήγορο χωρίς να υπάρξει συνεννόηση με τον εργολάβο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα