kfil Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 01:12 μμ Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 01:12 μμ Για να είναι στατικά δοκός πρέπει να υπάρχει σύνδεση με στύλο (ή να έχει έμμεση στήριξη σε δοκό που συνδέεται με στύλο .) Υπάρχει τέτοια σύνδεση εδώ; Αν ναι πως το είδες από την φωτο; Έκανες εσύ αυτοψία; (μιας και προτείνεις να κάνω εγώ γιατί εδώ δεν μιλώ κρίνοντας από μια φώτο ) Ας μην μπούμε στις έννοιες αυτές γιατί είναι χωρίς νόημα.Άλλωστε η διαφορά μεταξύ του στηθαίου και της δοκού είναι μόνο όσο αφορά τον στατικό φορέα (πλάκες δοκοί στύλοι) .
θανος_ Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 04:44 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 04:44 μμ On 10/10/2025 at 4:12 ΜΜ, kfil said: γιατί εδώ δεν μιλώ κρίνοντας από μια φώτο δεν μιλάς αλλά μιλάς πολύ , η φωτο εμένα μου αρκεί, στις έννοιες μπαίνει εσύ. Επί της ουσίας έχεις κάποιο επιχείρημα να αντιτείνεις; όχι, μη μιλάς πολύ τότε. 1
kfil Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 05:29 μμ Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 05:29 μμ Κατ αρχήν να είσαι ευγενικός. Αφού μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από φωτογραφίες μπράβο σου. Κοίτα μόνο μην το κάνεις σε καμμια πραγματογνωμοσύνη γιατί τότε κάηκες.Στο συστήνει φιλικά κάποιος που έχει κάνει 25 πραγματογνωμοσύνες στα 44 χρόνια δουλειάς. Ακούς τεχνικό συμπέρασμα από φωτογραφίες . Ας μιλήσουν και οι συνάδελφοι του φόρουμ (αν θεωρούν οτι είναι άξια λόγου μια απάντηση). Αυτά και από εμένα δεν αξίζει καμμια περαιτέρω συζήτηση. On 9/10/2025 at 10:07 ΠΜ, nik said: Ρε παιδιά που βλέπετε το ανεστραμμένο δοκάρι από μία φώτο και βγάλατε συμπέρασμα για στρέψη, μη σύνδεση με υπόλοιπο ΦΟ κτλ ? O συνάδελφος Θάνος έβγαλε το συμπέρασμα του από τις φωτο. Κατ αυτόν αρκούν (και προφανώς εννοεί ότι δεν χρειάζεται για τεκμηρίωση επί τόπου αυτοψία βλ. επόμενες συνομιλίες )
θανος_ Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 05:54 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 10, 2025 at 05:54 μμ Μη ευγενικό είναι να μπαίνεις σε ένα ποστ δικό μου, όπου με επιχειρήματα κάνω μια παρουσίαση εκτίμηση ενός γεγονότος και να μιλάς πολύ χωρίς κανένα επιχείρημα. Θα καώ στη πυρά, όταν έρθει η στιγμή, αν δεν μου κάψουν τον εγκέφαλο κάποιοι νωρίτερα. On 10/10/2025 at 8:29 ΜΜ, kfil said: από εμένα δεν αξίζει καμμια περαιτέρω συζήτηση Σ ευχαριστώ που δεν θα μου ξαναμιλήσεις… θα έλεγα για να κλείσω , αλλά με πρόλαβες, είδα ότι το μετάνιωσες και ξαναμίλησες. Θα κρατήσεις τον λόγο σου;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα