Μετάβαση στο περιεχόμενο

Master πενταετούς φοίτησης ΕΜΠ και προκηρύξεις δημοσίου


vasiliki-cv

Recommended Posts

ειμαστε χειρωτεροι απο αφρικανικες χωρες σαν νοοτροπια σε ολη την κοινωνια γιατι η τεχνικη εκπαιδευση πρεπει να διαφερει;

αν θελουμε να αλλαξει κατι πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις οι ιδιοι και να μην ψαχνουμε δικαιωλογιες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@GeorgeS

 

Όλα τα θέματα καταλήγουν στην συντεχνία του ΤΕΕ και το ΕΜΠ έλεος πια!

Τουλάχιστο βάλε μέσα και το ΑΠΘ να μη νιώθουμε δεύτεροι οι απόφοιτοι του στον "πόλεμο" ενάντια στα ΤΕΙ!

Link to comment
Share on other sites

@kasvan μπορείς να δείξεις πως το ΤΕΕ και το ΕΜΠ δεν επεμβαίνουν συνεχώς και με συγκεκριμένο σκοπό; Γιατί ο GeorgeS έχει δείξει άπειρες φορές πως όντως επεμβαίνουν. Άρα πρωτού αρχίσεις να λες έλεος και πολυέλαιος προσπάθεισε να τον αντικρούσεις με επιχειρήματα...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν δεν καταλαβαίνω το επιθετικό στύλ σου.

Με το θέμα που ξεκίνησε η συναδέλφισσα vasiliki-cv ζήτησε να μάθει αν το "master" που έλαβε είναι άχρηστο και νομίζω ότι έλαβε απάντηση και πιθανόν να έλαβε υπόψιν της τη συμβουλή μου να ζητήσει από το δήμο να μη ληφθεί υπόψιν το "master" της.

 

Τί σχέση έχει το ΤΕΕ και το ΕΜΠ και ο πόλεμος "ΤΕΙ - όλοι οι άλλοι" με το ερώτημα της; Εκεί πάει το έλεος.

 

Και παρακαλώ το ΑΠΘ να μην το αφήνετε απ' έξω και αυτό είναι εναντίον σας. :)

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι όπως τα λέει ο kasvan είναι και πραγματικά λυπάμαι που έγινα άθελά μου η αιτία για ακόμη μια διαφωνία μέσα στο forum. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές ( ζήτησα και δεν έλαβαν υπόψην τους το χααρτί αυτό ).

Link to comment
Share on other sites

Ο διάλογος είναι ζωντανός και μπορεί να ξεκινάει από το Α και να καταλήγει στο Β. Μπορεί και να είναι oftopic. Όμως τα επιφωνήματα όπως και να έχει δεν συμβάλλουν καθόλου θετικά...

 

@vasilii-cv το θέμα σου άνοιξε ένα διάλογο 3 σελίδων. Προφανώς υπάρχει ενδιαφέρων. Γιατί λυπάσαι;

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι ότι η επανάληψη των ίδιων μειωτικών χαρακτηρισμών για ΤΕΕ και ΕΜΠ κλπ συμβάλει στη δικιά σου δογματική κατάληξη Β.

Link to comment
Share on other sites

ρε παίδες...

 

νομίζω ότι το ερώτημα για την ώρα τουλάχιστον έχει απαντηθεί. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον εδώ είμαστε. Για τα υπόλοιπα στην κουβέντα...

 

Ευχαριστώ.

 

edit.

 

MH συνεχίζετε!!!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ kasvan

 

Η συζήτηση ξεκίνησε για το αν αναγνωρίζεται το master που χορηγεί υπό τη μορφή πιστοποιητικού το ΕΜΠ και συνεχίστηκε με διάφορες απόψεις επί του θέματος όπως αυτές των Aggelos1978, geokon και άλλων. Επί αυτών των απόψεων λοιπόν τοποθετήθηκα λέγοντας πως το θέμα της αναγνώρισης ως master των διπλωματούχων "κολλάει" σε μεγάλο βαθμό στην αδιαλλαξία του ΤΕΕ. Αυτό αν θες, δεν το έχω πει εγώ, το έχει πει ο ίδιος ο τέως Υπουργός Παιδείας δημόσια όπως χαρακτηριστικά είχε γραφτεί στον τύπο. Δες εδώ σχετικά τις αποδείξεις.

 

http://www.esos.gr/esosrecord/arthra.php?arid=5890

 

Όταν λοιπόν ο Υπουργός Παιδείας κάνει τέτοιες δηλώσεις είναι παραπάνω από προφανής η εμπλοκή του ΤΕΕ. Εκτός αν ο Υπουργός λέει ψέματα. Αλλά μάλλον δεν λέει γιατί τόσα χρόνια όλοι γνωρίζουμε τη δράση του ΤΕΕ. Αν το ΤΕΕ δεν παρενέβαινε όλο αυτό το διάστημα προφανώς το θέμα θα είχε λυθεί. Έτσι τουλάχιστον αφήνεται να εννοηθεί από τις δηλώσεις του πλέον αρμόδιου που ήταν ο Υπουργός Παιδείας μέχρι τις αρχές του έτους. Τα δεδομένα μιλάνε από μόνα τους αγαπητέ. Και φυσικά δεν χρειάζεται να λέμε "έλεος" διότι τα όσα παραθέτω όπως το απόσπασμα των δηλώσεων του τέως Υπουργού δεν είναι άσχετα αλλά απολύτως σχετικά με το θέμα της συζήτησης που αφορά στην αναγνώριση του διπλώματος ως master.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.