Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 chronism Μας βάζεις σε πειρασμούς με το Robot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 IPE 400 ΜΕ Η= 600, ΗΕΒ400 ΜΕ Η=600, Οι κυψέλες ??? Post-αρε σκαρίφημα ή δες στην πρώτη εικόνα που έχω και δώσε μου τα c,w & a Χάρη μάλλον είμαι ο μόνος στο forum που το έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spat1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 IPE 400 ΜΕ Η= 600, ΗΕΒ400 ΜΕ Η=600, Οι κυψέλες ??? Post-αρε σκαρίφημα ή δες στην πρώτη εικόνα που έχω και δώσε μου τα c,w & a Χάρη μάλλον είμαι ο μόνος στο forum που το έχει Thanks chronism για την προσφορα της βοηθειας σου. Τελικα καταφερα και βρηκα τα αδρανειακα χαρακτηριστικα μεσω του ΙΝSTANT που κατεβασα DEMO. Τωρα εχω την εξης απορεια. Αμα παω στο etabs sto define frame sections--> add general και βαλω τα αδρανειακα χαρακτηριστικα για την ΙΡΕ400 με κυψελες 600 mm θα το etabs θα αναγνωρισει την διατομη μου κυψελωτη? Ρωταω αυτο γιατι στο INTANT ζηταει και αποσταση Α που βρισκεται η κυψελη απο το ακρο της διατομης εως εκει που ξεκιναει το ανοιγμα αυτης. Αυτο δεν το λαμβανει υποψιν του το etabs. Kαι κατι τελευταιο πως μπορω να ανεβασω screenshots και να τα συμεριλαβω στο μηνυμα ? Δεν το εχω καταφερει ακομακατι δεν κανω σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Για τον τρόπο εισαγωγής φωτογραφιών, διάβασε ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spat1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Το προηγουμενο προβλημα το ελυσα που ρωτησα παραπανω. Τωρα θελω να ρωτησω το εξης. Αν θελω να ορισω μια διατομη ως αμφιπακτη παω στο Εtabs Αssingn--> Frame line ---> Frame releases και αν δεν κανω λαθος No releases. Aν θελω ορισω μια δοκο ως μονοπακτη ομοιως για αμφιαρθρωτη ποια κουτακια πρεπει να τσεκαρω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Μπορείς να μου πεις στην κυψελοειδή τι αλλαγές έχεις από την αντίστοιχη μασίφ στα αδρανειακά χαρακτηριστικά? Όταν λέω μασίφ εννοώ με τα χαρακτηριστικά της τελικής ως προς το ύψος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spat1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Στην Ουσια δεν εκατσα να υπολογισω τα αδρανειακα χαρακτηριστικα με το χερι αλλα εισαγω αυτα στο etabs σαν μια αλλη ισοδυναμη διατομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Ο Y παράλληλος με τ πέλματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spat1980 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Ο Y παράλληλος με τ πέλματα? Τα παραπανω screenshots ειναι οι τιμες που παιρνω απο το INSTANT και μαλλον τον Υ τον παιρνει // στα πελματα. Επισυναπτω για την διατομη ΗΕΑ400_κυψελωτη τα δεδομενα που εβαλα στο e-tabs. Aς μου επιβεβαιωσει καποιος αν εχω βαλει λαθος τα δεδομενα για τους αξονες. Πρεπει να εχεις δικιο και να εχω κανει λαθος στην εισαγωγη αδρανειακων τιμων Υ και Ζ των αξονων. Τhanks για την επισυμανση aTomGR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aTomGR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Για διάφορα προγράμματα για μεταλλικά ακόμα και για κυψελοειδή διατομή http://www.arcelor.com/sections/en/default1.php στη ενότητα software Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα