Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραμελημένο χωράφι


Recommended Posts

διπλα σε "αγροτικη" έκσταση του πατέρα μου υπάρχουν κάπου 20 στρέμματα που δεν είναι κανενός.τα καλλιεργούσε ο παππούς μου αλλα είναι παρατημένα κάπου 50 χρονια.υπάρχουν ακόμα μάντρες και καμια ελιά εδώ και εκεί.αλλα έχει γέμιση θάμνους .πως μπορώ να το προσαρτήσω στο καθαρό μέρος;να το βάλω μέσα στην αποδοχή κληρονομιάς του πατέρα μού;να φτιάξω χωριστά τίτλους;και πόσ ιμε σίγουρος ότι δεν είναι kanenou.pos μπορώ να βρω αν αν anϊκή σε καπιον; άν το βάλω μέσα στην αποδοχή και αργότερα βγει δασικό ύπαρξη περίπτωση να τα χάσω όλα μαζί με το καθαρό;όλα τα χρονια δηλώναμε το καθαρό κομμάτι 10 στρέμματα αλλα όταν έκανα τοπογραφικό βγήκε 22 +τα 20 που θέλω να βάλω "βγενουn 42.μήπως έχω πρόβλημα αργότερα; να περιμένω το κτηματολογικό;ευχάριστο

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Διαβάζοντας τα τρία (ουσιαστικά) ερωτήματα που έχεις βάλει στο forum διαπιστώνει κανείς ότι και τα τρία αφορούν σε διαφορετικές προβληματικές περιπτώσεις πολύ σοβαρών πολεοδομικών και ποινικών παραβάσεων.

 

Για το συγκεκριμένο ερώτημα είναι σίγουρο ότι έχεις κτυπήσει σε λάθος πόρτα. Ζητάς συμβουλές για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να "καταπατήσεις" τη δημόσια δασική περιουσία :-x:mad::-x

 

Δεν πρόκειται να σου απαντήσει μηχανικός από αυτό το forum και να σου δώσει παρόμοιες συμβουλές. Αντίθετα, θα θέλαμε να μας πεις που βρίσκεται το "χωράφι" σου για να το ... φροντίσουμε !!!

Link to comment
Share on other sites

Όχι. Αυτά είναι του παππού του παππού μου που τα πήρε απ' τον μπατζανάκη του προπρο πάππου σου kasvan . Όλα κι όλα.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζεις ....

 

Πρώτος ήμουν εγώ ! Δεν θυμάσαι ένα μεγάλο τζίπ εκεί γύρω μαζί με κάτι κουστουμαρισμένους με γυαλί ηλίου που ήταν σαν δίφυλλες ντουλάπες . Οι δικοί μου ήταν ... :)

 

Πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες :P

 

Πρόλαβα και έκανα και ... συμβόλαια :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.