Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΣΜΕΔΕ


kazabubu

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα,είμαι μηχανολόγοσ μηχανικός από ΤΕΙ.Αυτή την στιγμή είμαι ασγαλισμένος στον ΟΑΕΕ και έχω κάνει έναρξη εργασιών το 2007.Έχω πάρει το πτύχιο μου τον Οκτώβριο του 2005.Εάν κλείσω την πενταετία από την κτήση του πτυχίου μου μπορώ να ασφαλιστώ στο ΤΣΜΕΔΕ και να πάρω το πρώτο εργοληπτικό πτυχίο.Γνωρίζει κανείς,ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει για τους ΤΕ αλλά μέσα σε αυτήν την πενταετία από την λήψη του πτυχίου σου θα πρέπει να διαθέτεις και την ανάλογη εμπειρία έργων ορισμένου προυπολογισμού για να γραφτείς στο ΤΣΜΕΔΕ σαν εργολήπτης

Link to comment
Share on other sites

Ειναι οπως τα λεει ο mechanicalengineer , αλλα το θεμα εχει ξανασυζητηθει και με μια αναζητηση θα σου λυθουν οι αποροιες.

Link to comment
Share on other sites

Προϋπόθεση για να γραφτείς στο ΤΣΜΕΔΕ εφόσον έχεις τελειώσει ΤΕΙ, είναι να έχεις εργοληπτικό πτυχίο. Δηλαδή θεωρώ ότι πρέπει να απευθυνθείς στο πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ και να ρωτήσεις τις προϋποθέσεις απόκτησής του (μπορείς είτε ατομικά είτε να γίνεις στέλεχος εργοληπτικής εταιρείας). Κατόπιν γράφεσαι στο ΤΠΕΔΕ και κατόπιν στο ΤΣΜΕΔΕ. Γενικά, το ΤΣΜΕΔΕ ασφαλίζει απόφοιτους ΤΕΙ μόνον αν είναι εργολήπτες. Εννοείται ότι το εργοληπτικό σου πτυχίο πρέπει να το ανανεώνεις κανονικά, διαφορετικά κάποια στιγμή θα ανακαλυφθεί και διακόπτεται αναδρομικά η ασφάλιση ΤΣΜΕΔΕ.

Για πληροφορίες να καλέσεις το τμήμα κύριας ασφάλισης στο ΤΣΜΕΔΕ και τη διεύθυνση έκδοσης εργοληπτικών πτυχίων στο πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ (Α13 νομίζω).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.