Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άνοιγμα γραφείου


emma mix-mix

Recommended Posts

καλησπερα! ειμαι μηχανικος μηχανολογος και εχω τελειωσει την σχολη περισσοτερο απο 6 μηνες. δεν εχω καταφερει ακομη να βρω δουλεια (πατρα). ενας γνωστος (πρωην συμφοιτητης-που εχει ανοιξει γραφειο) με παροτρυνει να ανοιξω κι εγω.. το βρισκετε σωστο? δεν θα επρεπε να εχω καποια προϋπηρεσια? αυτο που λεει ειναι οτι στην αρχη ειναι δυσκολα αλλα αναγκαστηκα τα μαθαινεις.. ποια η γνωμη σας?

 

(δεν ηξερα σε ποια κατηγορια-υποκατηγορια να το βαλω!)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χμ....μιας και ενδιαφέρομαι άμεσα για πες συναδέλφισσα, αυτός ο φίλος σου πως τα πάει?Γιατί έκανα την ίδια συζήτηση χθες με έναν δικό μου και τα είδαμε λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά μιας και δεν υπάρχει διέξοδος είναι μια λύση

Link to comment
Share on other sites

Ε άρα γιατί να το σκευτεσαι? Εμένα η μόνη επαφή μου ήταν με εργοτάξια οπότε δεν ξέρω κατα ποσο καλά θα είναι με μελέτες, τώρα ψάχνομαι

Link to comment
Share on other sites

Και μένα η μόνη μου ένσταση στο άνοιγμα γραφείου ήταν το ότι δεν έχω προυπηρεσία, και ότι μέχρι να αποκτήσω θα φάω 1-2 χρόνια με 600 ευρώ το μήνα σε κάποιον άλλον

Link to comment
Share on other sites

Πάρε το ρίσκο emma mix-mix... και εγω έχω 4 μήνες που άνοιξα αλλά βγάζεις άκρη και δουλεύεις για την "πάρτυ" σου! Όσο πιο πολύ δουλευεις τόσο πιο πολλά θα βγάζεις! Στην αρχή βέβαια όσο και να δουλεύεις θα βγάζεις "μηδέν" αλλά δε συγκρίνεται με τίποτα η πρώτη πληρωμή από δική σου δουλειά! Η αρχή πάντως είναι πολύ δύσκολη! Εξοπλίσου με κούτες τσιγάρα και δυνατό συκώτι!

Link to comment
Share on other sites

Πήρα την απόφαση να το ανοίξω πριν πάρω την επιδότηση του ΟΑΕΔ. Μετά έκανα τα χαρτιά μου και χωρίς να ελπίζω και ιδιαίτερα, στάθηκα τυχερός και την πήρα :o. Λόγω της επιδότησης (την οποία όπως είπα δεν περίμενα να πάρω) βιάστηκα να κάνω κάποιες αγορές (για να συμπληρώσω το ποσό που απαιτείται) τις οποίες έχω μετανιώσει οικτρά! Πάντως και χωρίς την επιδότηση θα κρατούσα ανοικτό το γραφείο:D.

Link to comment
Share on other sites

Euklides ξερεις αν πρεπει πρωτα να ανοιξω το γραφειο και μετα να ζητησω την επιδοτηση, ή μπορω (δεν ξερω πως!) να ζητησω την επιδοτηση (παρουσιαζοντας εναν προυπολογισμο?) και αν την παρω το ανοιγω?! τι πρεπει να αγορασω για ενα γραφειο? ποσα χρηματα περιπου απαιτουνται (αν μπορεις βεβαια να απαντησεις σε αυτο το ερωτημα)?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.