giorgio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 σε μια προκύρηξη για δήμο για τη θέση του μηχανολόγου μηχανικού ζητάει άδεια άσκησης επαγγέλματος.το 2008 είχα πάει στην διεύθυνση ανάπτυξης και είχα κάνει εγγραφή στο βιβλίο πτυχιούχων ανωτέρων τεχνικών σχολών.το έντυπο λέει οτι με την εγγραφή αυτή έχετε τα επαγγελματικά δικαιώματα που ορίζονται με το Β.Δ.Αυτή είναι η άδεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ναι αυτή είναι η άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 εγω που πηρα προχτες το πτυχιο τι πρεπει να κανω?? πρεπει να παω στη διευθυνση αναπτυξης?? δε ξερω... απλως περιμενω το τεε..αλλα μεχρι τοτε τι να κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 αν είσαι απο ΑΤΕΙ πάς Νομαρχεία -->διεύθυνση ανάπτυξης-->Διεύθυνση Βιομηχανίας και ορυκτού πλούτου. αν είσαι απο ΑΕΙ περίμενε το ΤΕΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Εσύ απλά περιμένεις να βγει ημερομηνια της αίτησης για να δώσεις εξετάσεις στο ΤΕΕ, όταν βγουν τα αποτελέσματα θα σου στείλουν τα χαρτιά και την κάρτα και θα σε γραψουν στο ΤΣΕΜΔΕ. Αργότερα πας στην εφορία και κάνεις έναρξη επαγγέλματος. Συγχαρητήρια για το πτυχίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Τοτε περιμενω το ΤΕΕ... ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 είσαι απο ΑΕΙ Η ΤΕΙ?γιατί τα μπερδέψαμε λίγο τα πράγματα!αν είσαι απο ΤΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΕΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elenakot Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Το καταλαβα..απο ΑΕΙ ειμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαρθαελενη Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2011 Καλησπέρα σε όλους.Πήρα το πτυχίο μου.Είμαι από ΤΕΙ.Για να βγάλω άδεια άσκησης επαγγέλματος που πρέπει να απευθυνθώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Διάβασε παραπάνω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα