Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα "Run-time error '6': overflow"

Το έβγαλε μετά απο χρήση της θερμομόνωσης για 3η η' 4η φορά και όταν κάνω 'κλικ' για υπολογισμό...

• Απαντήσεις 603
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να αποθηκεύσεις το αρχείο και να το ανεβάσεις για να το δοκιμάσουμε ;

Δημοσιεύτηκε

Φιλε μου λόγω του προχωρημενου της ώρας, δεν ειναι ανάγκη να ασχοληθείς με το θέμα μου.. Όποτε εχεις χρονο και αν...

Ευχαριστώ παντως

Δημοσιεύτηκε

Εντάξει , το τσακώσαμε το σφάλμα ! Σε κάποιες στρώσεις στην Σύνθεση των υλικών του δαπέδου είχες ορίσει τόσο το πάχος (d) όσο και το συντελεστή θερμοδιαφυγής (λ) ίσα με το μηδέν ! Σε κάποια φάση λοιπόν το πρόγραμμα για κάθε στρώση υπολογίζει το λόγο λ/d , το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση : λ/d = 0/0 ! ! ! :D Γι'αυτό σου έβγαζε σφάλμα overflow -> απροσδιοριστίας (χμμ ... νομίζω στα ελληνικά το λένε "απειρίας" ... τέλος πάντων) .

Για να λύσεις το πρόβλημα , απλά πήγαινε στις "Συνθέσεις κελύφους" και στο δάπεδο στις δύο πρώτες στρώσεις όρισε τα "λ" και "d" διαφορετικά του μηδενός (τα οποία ούτως ή άλλως και έτσι πρέπει να είναι) .

Φυσικά και εγώ θα προσθέσω έναν επιπλέον έλγχο στο πρόγραμμα ώστε να αποτρέπω το χρήστη να εισάγει τέτοιες τιμές !

Με την ευκαρία να πω πως ετοιμάζω μία ακόμα μικρή αναβάθμιση για την ΠΙΞΙΔΑ , στην οποία θα προστεθούν πληθώρα νόμοι στην εφαρμογή "Νομοθεσία" .

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ παρα πολυ....

(Να πω εδω πως κατ'εμε το προγραμμα σου για τη θερμομόνωση υπερτερει ως προς την ευκολια κ χρηστικοτητα

απο αλλο γνωστο εμπορικο προγραμμα που εχω δουλεψει κ φανταζομαι εχουν οι περισσοτεροι...)

Δημοσιεύτηκε

Νά'σαι καλά rokko , και εγώ σε ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου . Χωρίς τη συμβολή των χρηστών , το πρόγραμμα δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να βελτιωθεί .

Δημοσιεύτηκε

όντως εξαιρετική δουλειά και μπράβο σου.κατέβασα το αρχείο και το τρέχει κανονικά αλλά δεν μου ανοίγει τα pdf αρχεία. γνωρίζει κάποιος το γιατί ή τι πρέπει να κάνώ? (σημ.έχω το acrobat reader).

Δημοσιεύτηκε

Μου το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος αυτό ... Περίεργο , δεδομένου ότι ο κώδικας του προγράμματος για την αποστολή αρχείου σε Acrobat είναι εξαιρετικά απλός ...

Τι έκδοση Acrobat έχεις ; Επίσης τι πρόγραμμα (Reader , Professional κτλ) ;

Μήπως δεν κατέβασες το "επιπλέον" πακέτο πηγών ;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.