Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεώρηση Βιβλιαρίου ΤΣΜΕΔΕ


geog

Recommended Posts

Δεν έχω ακούσει ποτέ περίπτωση που ο λογαριασμός ήταν σε άλλη τράπεζα (το ΤΣΜΕΔΕ είναι βασικός μέτοχος της Άττικης). Αν δεν θες να ανοίξεις εκεί λογαριασμό επικοινώνησε με το ΤΣΜΕΔΕ να δεις αν υπάρχει ενναλακτική.

 

Νομίζω και στην Εθνική Τράπεζα σου βαζουν λεφτα για ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη. Είχε σταλεί πέρσι και σχετικό έγγραφο από τα κεντρικά σε όλους τους μηχανικούς για να δηλώσουμε τον αριθμό λογαριασμού μας και είχε ως επιλογές Τράπεζα Αττικής και Εθνική...

Link to comment
Share on other sites

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μονο μερικα καταστηματα ΤΣΜΕΔΕ κανουν καταθεση σε τρ. λογαριασμο τα νοσηλια κλπ.

Πρεπει πρωτα να ρωτησετε τι ισχυει στην περιοχη σας.

Πχ Στην Αγ. Παρασκευη στην Αθηνα δεν γινονται καταθεσεις!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Πηγαίνεις στο ΤΣΜΕΔΕ με 2 φωτογραφίες σου, βεβαίωση διαγραφής από τον προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα σου (συνήθως στον φορέα που υπαγόσουνα σαν έμμεσο μέλος λόγω ασφάλισης ενός εκ των γονέων σου) και πληρώνοντας ότι ασφαλιστικές εκκρεμότητες έχεις μέχρι τότε με το ΤΣΜΕΔΕ, εκδίδεις την ίδια μέρα βιβλιάριο και συνταγολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λεει ο απο πανω, αλλα επειδη ησουν φανταρος δε χρειαζεσαι βεβαίωση διαγραφής από τον προηγούμενο ασφαλιστικό φορέα. Κανονικα ζητανε πιστοποιητικο τυπου Α στρατου αλλα επειδη οι στρατολογιες αργουν να τα εκδοσουν, τους κανει απλη φωτοτυπια του απολυτηριου του στρατου (αυτο με το δικεφαλο αετο στο φοντο). Στα λεω απο πρωτο χερι γιατι κ γω τωρα προσφατα απολυθηκα κ γραφτηκα ΤΣΜΕΔΕ...

Link to comment
Share on other sites

εγώ απολύθηκα 10/1/2010 και αναγκαστικά πλήρωσα τις εισφορές του Α εξαμ του 2010 γιατί για το 2009 δεν είχα πληρώσει καθόλου κλάδο υγείας (λόγο του ότι ήμουν φαντάρος)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.