Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή Επίβλεψης νέου Μηχανικού λόγω συνταξιοδότησης του αρχικού μηχανικού του έργου


xbasis

Recommended Posts

Xbasis μπορείς να φωνάξεις την πολεοδομία και με αυτοψία και να σφραγιστεί η άδεια για να πάρεις ρεύμα. Βέβαια πρέπει να έχουν τηρηθεί οι μελέτες κατά γράμμα.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια αγωγή στο λαμόγιο για εκβιασμό και υπεξαιρέσει ( οι δικηγόροι θα σου βρουν και αλλά αδικήματα ) για να σφίξουν λίγο οι τα γάλατα και να δεις πως θα τρέξει να σε βρει.

 

Και να βρει λύση στο πρόβλημα που ο ιδίως προκάλεσε , και τώρα το παίζει δεν ξέρω τίποτα .

Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να κρύψεις (αν μπορείς) τυχον όποιες παρανομίες έχεις στην οικοδομή σου και να ζητήσεις αυτοψία απο την πολεοδομία της περιοχής σου λόγω συνταξιοδότησης επιβλέποντα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσεις την επίβλεψη ξανά.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια αγωγή στο λαμόγιο για εκβιασμό και υπεξαιρέσει ( οι δικηγόροι θα σου βρουν και αλλά αδικήματα ) για να σφίξουν λίγο τα γάλατα και να δεις πως θα τρέξει να σε βρει.

 

Και να βρει λύση στο πρόβλημα που ο ιδίως προκάλεσε , και τώρα το παίζει δεν ξέρω τίποτα .

 

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, θεωρώ ότι τέτοιου τύπου προτροπές καλό είναι να τις αποφεύγουμε . Υπάρχουν πολλοί λόγοι τις οποίους δεν κρίνω σκόπιμο να αναφέρω , παρόλα αυτά αν θέλει κάποιος το συζητάμε.

 

Θα αναφέρω το βασικότερο κατά τη γνώμη μου, που δένει στην προκειμένη περίπτωση.

"αγωγή" για εκβίαση δεν υπάρχει.... η αγωγή έχει αστική έννοια και όχι ποινική. Για εκβίαση κάνεις σε κάποιον μήνυση και όχι αγωγή. Και φυσικά αν δεν αποδείξεις τα λεγόμενα σου και ο άλλος αθωωθεί, ακολουθεί μια μήνυση από τον "άλλον" για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι που μας διαβάζουν μπορούν να καταλάβουν πόσο σοβαρό θέμα είναι να κάνεις σε κάποιον μήνυση για εκβίαση.

Και επειδή από ότι φαίνεται από το παραπάνω κείμενο το αντικείμενο δεν το κατέχουμε, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να παραμένουμε σε συμβουλές και προτροπές που είναι η επιστήμη μας και ξέρουμε τι λέμε.

 

Τα παραπάνω τα γράφω φιλικά και χωρίς διάθεση κόντρας με κανέναν....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.