Μετάβαση στο περιεχόμενο

Emi Mlr

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

536 profile views

Emi Mlr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Η τιμολόγηση χερσαίων μεταφορών με βάση την χιλιομετρική διάνυση μπορεί να οδηγήσει σε ανταγωνιστικά κόμιστρα για αποστάσεις 300/700 km?
  2. Απλά έγινε αναφόρα στο μάθημα για την χρήση μίας κανονικής/αντεστραμμένης δοκού και ήθελα να σιγουρευτώ ότι η θέση της είναι εκεί που αλλάζω ημιεπίπεδο! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
  3. Να σας ρωτήσω..όχι για τον ξυλότυπο θεμελίων τώρα...αλλά γενικά για ξυλότυπους οροφής ισογείου/υπογείου..Εκεί που έχω αλλαγή ημιεπιπέδων στο κτίσμα μου μπορώ να βάλω μια κανονική και μία αντεστραμμένη δοκό?
  4. Πρόκειται για μονοόροφη κατοικία! Ο καθηγητής δεν μας είχε δώσει στοιχεία επιτρεπόμενης τάσης εδάφους. Έμεινε στο να ακολουθήσουμε τα δικά του πρότυπα σχεδίων (περιβάλλον χώρος,πενάκια, μεγέθη πεδίλων, d πλακών, διαστάσεις δοκαριών κλπ) τίποτα παραπάνω. Απλά αναρωτιόμουν μήπως δημιουργείται κάποιο "φαουλ" με το να έχω δυο διαφορετικά πέδιλα σε μία μικρή απόσταση!! Χαχαχα καλό αυτό το τελευταίο!!!
  5. Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο σχέδιο που ακολουθεί είναι σωστό να έχουμε 2 πέδιλα Π10-Π11 αντί για ένα που θα περιλαμβάνει και τα δύο τα υποστηλώματα Κ10-Κ11. Αντίστοιχα και για τα πέδιλα Π15-Π16. Επίσης, στην γραμμή εκσκαφής μπορούμε να έχουμε σπασίματα της τάξης των 0.80-0.90 cm?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.