Μετάβαση στο περιεχόμενο

Myron526

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Myron526

  1. Καλημέρα σας θα ήθελα και εγώ το Link για τις αεροφωτογραφίες ιδιωτικής εταιρείας
  2. 💥καλή Τύχη σε όλους ! 🔥Μπράβο στην εταιρία για την προσφορά !
  3. προχθές, αίτησή μου που είχε κολλήσει στο βήμα 3β. ξεκόλλησε και πήγε στο 4. Ελπίζω πολύ σύντομα να διευθετηθούν όλες οι αντίστοιχες περιπτώσεις.
  4. Αριθ. Πρωτοκόλλου 00109Χ (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ) Κατάσταση: 03.β Ημερομηνία Πρωτοκόλλου 19/03/2018
  5. 2 ερωτήσεις και από εμένα. 1)Στην Καρτέλα Δικαιολογητικά μου ζητάει να ανεβάσω ''Βεβαίωση Απόδοσης Μερίσματος εφόσον μετέχετε σε εταιρεία'' ο πελάτης όμως δεν μετέχει σε κάποια εταιρία και ως εκ τούτου δεν έχει μερίσματα. Το taxis αφού δεν έχεις και δεν δηλώνεις μερίσματα δεν σου δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσεις την εν λόγω βεβαίωση. Τι έγγραφο πρέπει να ανεβάσω για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα ? 2) Στην καρτέλα Στοιχεία Δανείου , στον υποπίνακα οικονομικά στοιχεία ενεχομένου , στο πεδίο Εισόδημα από Ελεύθερα Επαγγέλματα (ατομικό) τι συμπληρώνω όταν ο αιτών στην φορολ δήλωσή του δηλώνει ζημία από την επαγγελματική του δραστηριότητα. (αρνητικά ποσά δεν δέχεται η φόρμα) ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.