Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nik28

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    www.the28architects.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.636 profile views

nik28's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Πρέπει να κοστολογήσω ένα περατωμένο έργο (κατασκευής 2018) με ενιαία τιμολόγια ή ΑΤΟΕ. Ο ιδιοκτήτης επιμένει σε αυτό προκειμένου να μην αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα σε πιθανή δικαστική διαμάχη(έναντι των τιμών αγοράς). Ξέρει κανείς αν έχει καταργηθεί ο Νόμος 3669/08 (Σουφλιάς)? Τι θα πρέπει να προσέξω? Κάθε βοήθεια πολύτιμη. Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα. Έχω περίπτωση αγροτεμαχίου 12.000 τ.μ. εκτός σχεδίου και εκτός οικισμού, στην περιοχή Λιμνιώνας Γραμματικού, [Μαραθώνας] με πρόσωπο στην θάλασσα, χωρίς καθορισμένο αιγιαλό. Τελικά σε ποια απόσταση τοποθετώ το κτήριο ? Στα 30,00 ή στα 50,00 ή στα 100,00 μέτρα? Δεν γνωρίζω αν είμαι ΖΟΕ, αλλά είμαι στην περιοχή Β , βάσει του ΦΕΚ 707Δ/ 79. Ευχαριστώ πολύ. Μην κάνεις διπλές αναρτήσεις. Απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής. Θα παραμείνει το ερώτημα στο παρόν θέμα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  3. Καλησπέρα. Τακτοποίησα με τον Ν.4178/13, λυόμενη κατοικία 30,00 τ.μ. σε εκτός σχεδίου περιοχή. Τώρα θέλω να την κατεδαφίσω γιατί ο ιδιοκτήτης θα προβεί σε οικοδομική άδεια και κατασκευή νέας κατοικίας. Ποια διαδικασία ακολουθώ λόγω του ότι η υφιστάμενη κατοικία είναι τακτοποιημένη και όχι με άδεια κανονικά?? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Επειδή δεν είμαι σίγουρος οτι θα με αφήσουν να βγάλω άδεια προσθήκης καθ ' ύψος πάνω σε τακτοποιημένο, αφού έχει ισχύ για 30 χρόνια.
  5. Καλημέρα.!!! Μπορώ να βγάλω άδεια εξαίρεσης από κατεδάφιση με τον 1512/85 για κατασκευή που έγινε το 2009, και στη συνέχεια να βγάλω άδεια προσθήκης καθ ύψος ?? Πρόκειται για ανοικτή κλίμακα [υφιστάμενη προ '55] που κλείστηκε με σιδηροκατασκευή και υαλοπίνακες το 2009, και θέλω να προσθέσω [καθ ύψος] άλλο ένα τμήμα ώστε το κλιμακοστάσιο να ανεβαίνει μέχρι και το δώμα. Ο ιδιοκτήτης πληρώνει πρόστιμο στην πολεοδομία? Τι αμοιβή θα ζητούσατε γι αυτό ??? Ευχαριστώ πολύ.
  6. (από μεταφορά. Pavlos33) Καλημέρα.!!! Μπορώ να βγάλω άδεια εξαίρεσης από κατεδάφιση με τον 1512/85 για κατασκευή που έγινε το 2009, και στη συνέχεια να βγάλω άδεια προσθήκης καθ ύψος ; Πρόκειται για ανοικτή κλίμακα [υφιστάμενη προ '55] που κλείστηκε με σιδηροκατασκευή και υαλοπίνακες το 2009, και θέλω να προσθέσω [καθ ύψος] άλλο ένα τμήμα ώστε το κλιμακοστάσιο να ανεβαίνει μέχρι και το δώμα. Ο ιδιοκτήτης πληρώνει πρόστιμο στην πολεοδομία? Τι αμοιβή θα ζητούσατε γι αυτό ; Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλημερα. Σε υφισταμενο βιομηχανικο χωρο θελω να τοποθετησω ανελκυστηρα για διαδρομη μικροτερη των 9.00 μέτρων. Εσωτερικα του κτηριου χωρις να κοψω πλακα. Χρειαζομαι αδεια πολεοδομιας ή ενημερώνω απλα τον φορέα που έδωσε την αδεια λειτουργίας; Σας ευχαριστω πολυ.
  8. Καλησπερα. Εχει κανεις συνάδελφος υπόδειγμα για Τεχνικη Εκθεση Στατικου ελέγχου Ν.4495/17 ; Ευχαριστώ. (1) Βάλε την σωστή ειδικότητα στο προφίλ σου εφόσον είσαι μηχανικός (2) Μην ανοίγεις νέο θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο και πριν κάνεις αναζήτηση για ήδη υπάρχον με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε με το υπάρχον. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής προκειμένου να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.