Μετάβαση στο περιεχόμενο

Unraveller

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Unraveller's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ τις Μητσοπούλου το έχω γιατί μας το είχαν δώσει για την στατική ΙΙ.Έχει από ισοστατικούς,υπερστατικούς,γραμμές επιρροής μέχρι την μέθοδο μετακινήσεων και (περισσότερο) την μέθοδο δυσκαμψίας.Έχει επίσης οδηγίες για το πως να προσομοιώνεις φορείς στο SAP.Έχει και λυμένες ασκήσεις..(αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου..).Του Hibbeler δεν το έχω,αλλά έχω του Ghali,Neville το οποίο έχει τα άπειρα(στατική μέχρι δυναμική,πλάκες και πεπερασμένα!!).
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι.Μπαίνω στο τρίτο έτος από Σεπτέμβρη και αρχίζω σιγά-σιγά να ψάχνομαι για κανά μεταπτυχιακό.Στο ΕΑΠ είναι δύσκολα τα μαθήματα...??Οι καθηγητές ενδιαφέρονται??Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα κάνω,αλλά γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα μαθήματα του δομοστατικού τομέα.
  3. Καλημέρα συνάδελφοι.Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο thread.Απλώς ήθελα να πω ότι όπως υπάρχουν μηχανικοί που ενδιαφέρονται και ψάχνονται (καλή ώρα όπως εσείς) για το επάγγελμα τους έτσι υπάρχουν και φοιτητές που ενδιαφέρονται για την σχολή τους και δεν είναι του στυλ άραγμα,καφέδες,γκόμενες κτλ.Για την ταμπακέρα τώρα.Εγώ ευχαρίστως να ανεβάσω σημειώσεις αλλά είμαι ακόμα στο 2ο έτος και δεν νομίζω να σας χρειάζεται κάτι.Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Όταν αναφέρεστε σε σημειώσεις εννοείτε πανεπιστημιακές ή από το μάθημα...??(μάλλον μ@λ@κί@ ρώτησα)
  4. Φίλε Xristos_Sg το βιβλίο του Αθανασόπουλου λέγεται "Κατασκευή κτιρίων σύνθεση και τεχνολογία".Κι εμείς στο μάθημα της Οικοδομικής Ι το κάναμε.Αν σε ενδιαφέρει και δεν το βρίσκεις πουθενά ευχαρίστως να στο δώσω για φωτοτυπίες.Στείλε μου πμ αν ενδιαφέρεσαι.
  5. Φίλε gnusselt,δεν ξέρω αν σου κάνουν αλλά υπάρχουν 2 βιβλία της "βιβλιοθήκης Δομικών Κατασκευών" εκδόσεις ΙΩΝ με τίτλο ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Ι και ΙΙ.Η ιστοσελίδα είναι http://www.iwn.gr/shocateg.asp?catid=280&page=2 .Δες τα και πές μου αν σε βοήθησα.
  6. Ένας εκκατομυριούχος πηγαίνει σε μια αντιπροσωπεία της Mercedes και σκάει 600 χιλιάρικα ευρώ και παίρνει το ακριβότερο αμάξι (SL και δεν συμμαζεύεται...).Περήφανος για το αμάξι που πήρε,φεύγει και πετυχαίνει κόκκινο στο πρώτο φανάρι.Βλέπει δίπλα του ένα Fiat Ciquecento.Τον ρωτάει ο ιδιοκτήτης του -"Φιλαράκι,θες κανά ποτάκι μήπως....??" -"Τι εννοείς????" τον ρωτάει ο ιδιοκτήτης της Mercedes. -"Τι τι εννοώ...??Έχω ολόκληρο μπαρ εδώ μέσα.Λέγε τι θες...Ουίσκι,βότκα...??" Νευριασμένος ο ιδιοκτήτης της Μercedes που δεν έχει μπαρ,κάνει αναστροφή και σκάει 15 χιλιάρικα και βάζει και αυτός μπαρ.Φεύγοντας ξαναπετυχαίνει τον ιδιοκτήτη του Fiat που τον ξαναρωτάει... "Φίλε τι μουσική γουστάρεις...??Λαικά??Ροκ??Ποπ??Σκυλάδικα??Έχω ηχοσύστημα που παίρνει 8 cd!!!Πες μου τι θες...." Ο εκκατομυριούχος είναι τόσο νευριασμένος που έχει σκάσει τόσα λεφτά και δεν έχει τέτοιες ανέσεις που ξαναπηγαίνει πίσω στην αντιπροσωπεία και βάζει το πιο ακριβό ηχοσύστημα!!!Τώρα είναι αποφασισμένος να την πει στον ιδιοκτήτη του μικρού αμαξιού.Τον ξαναβρίσκει στα φανάρια και αρχίζει και του χτυπα το παράθυρο για να μιλήσουνε.Καμία απάντηση...Κάποια στιγμή βγαίνει νευριασμένος και του λέει: "Τι χτυπάς ρε φιλαράκι....!!!??Άντε παλιο μ@λ@κ@...Με έβγαλες και από το μπάνιο.........!!!!!!!!!!!!!!"
  7. Μέχρι τις 14 Ιουλίου εξεταστική,μετά 4 μέρες Σκιάθο και μετά μέχρι τον Σεπτέμβρη διάβασμα,θέμα Στατική Ι και οικοδομική ΙΙ...Θα λιώσουμε Σαλόνικα!!!
  8. Καλησπέρα φίλε UnSourCeR.Καταρχάς συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου.Εγώ όπως βλέπεις και στο avatar μου είμαι στο ΑΠΘ ΠΜ.Θα σου πρότεινα να έρθεις εδώ (να παινέψουμε και το σπίτι μας...) αλλά εφ'όσον έχεις τα μόρια και είσαι και από Τρίπολη θα σου πρότεινα να πας ΠΜ στο ΕΜΠ.Στους ΠΜ θα έχεις πολλά μαθηματικά αλλά στους ΗΜ περισσότερα,στους ΗΜ θα ασχολείσαι με ρεύματα και τέτοια ενώ στους ΠΜ με μπετά,στατικές,εδαφομηχανικές κτλ.Γενικά,εξαρτάται τι σε ελκύει περισσότερο.Να πάρεις υπ'όψιν σου και το θέμα των δικαιωμάτων αλλά κυρίως να πας εκεί που θες,εκεί που νομίζεις ότι σου αρέσει πεισσότερο γτ αυτό που θα σπουδάσεις θα το αντιμετωπίζεις καθημερινά και αν δεν σου αρέσει...να τα βράσω τα επαγγελματικά δικαιώματα...
  9. Ευχαριστώ πολύ φίλε StefanosB!!!Καλή συνέχεια συνάδελφοι!!!
  10. Καλησπέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά!!!Μπορεί κάποιος να μου αποδώσει τον όρο strut-and-tie??Κάποια σχέση με το σκυρόδεμα πρέπει να έχει αλλά δν μπορώ να βρω πουθενά κάποια μετάφραση!!Ευχαριστώ πολύ!!!!
  11. @camelot Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε για το ειλικρινές σου ενδιαφέρον.Καλή επιτυχία με ό,τι ασχολείσαι και θα επανέλθω δριμύτερος με επιστημονικές απορίες!!!Καλές δουλειές και μελέτες συνάδελφοι!!!
  12. Απλώς στα βιβλία του Νιτσιώτα με ξένισε λίγο η παλιά γλώσσα αλλά στην τελική θα μετράει περισσότερο το περιεχόμενο.Φίλε Camelot,από αγγλική βιβλιογραφία έχεις κάποιο υπ'όψιν σου??από αυτά που ρώτησα εγώ?ευχαριστώ.
  13. Eίμαι στο 2ο έτος φίλη Εva και σκεφτόμουνα να αγοράσω ένα καλό αγγλικό βιβλίο στατικής για να το έχω εφ'όρου ζωής.Στην παρούσα φάση θέλω να καλύπτει τους ισοστατικούς της στατικής 1 και όσο περισσότερο γίνεται από τις επόμενες.Για την 1 θα πάρω τα 2 βιβλία του Αβραμίδη και απλώς ήθελα να ξέρω ποιο αγγλικό βιβλίο είναι το καλύτερο.Για extra διάβασμα το θέλω.
  14. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση συνάδελφοι.Τα βιβλία του Νιτσιώτα τα τσέκαρα στην βιβλιοθήκη μας και μου φαίνεται πως θα συμφωνήσω με τον Mystic(Civilian).Απλώς θέλω να έχω και ένα καλό αγγλικό βιβλίο στις στατικές και αυτά που είδα από κάποιο (ελληνικό) ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μου φάνηκαν αρκετά καλά.Δηλαδή φίλε Mystic,λές ότι αρκούν τα βιβλία του Αβραμίδη?
  15. Καλησπέρα σας συνάδελφοι.Φοιτητής είμαι στο ΑΠΘ και θα ήθελα την γνώμη σας για ποιο βιβλίο στατικής να επιλέξω από τα παρακάτω σαν βοήθημα: Ghali,Neville,Brown :"Structural Analysis" Εκδόσεις Taylor & Francis Kenneth,Leet,Chia-Ming,Uang :"Fundamentals of Structural Analysis" Εκδόσεις Mcgraw-Hill R.C.Hibbeler "Structural Analysis" Δεκτές και προτάσεις για άλλα βιβλία!!!ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.