Μετάβαση στο περιεχόμενο

SOULA

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SOULA

  1. Terry το έχω κατεβάσει αυτό το αρχείο αλλά δυστυχώς δεν έχει αυτήν την γραμμή που χιάζομαι.
  2. Ok.Θα το προσπαθήσω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ gvarth.
  3. Αυτό εννοώ ρέμα. Υπάρχει τύπος γραμμής που μπορώ να χρησιμοποιώ? ΡΕΜΑ.zip
  4. Παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει που θα βρω την την γραμμή στο autocad για να σχεδιάζω το ρέμα? Μέχρι τώρα εγώ το φτιάχνω γραμμή γραμμή πράγμα χρονοβόρο. Ευχαριστώ
  5. Σου έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί έφαγα ένα κώλυμα στο να κατεβάσω τα αρχεία που αναφέρεις. Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου εξηγήσεις την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να κατεβάσω τα αρχεία από το link που εχεις δώσει. Συγγνώμη αν σε κουράζω με τις απορίες αλλά είναι ένα πολύ σωματικό κομμάτι για εμένα οι χιλιομέτρηση στην δουλεία μου. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο σου και για το ότι δεν ειρωνεύτηκες την ερώτηση μου.
  6. Καλημέρα.GVARTH θέλω να σου κάνω μια ερώτηση που για κάποιους ίσιος φάνει χαζή. Στα αρχεία που λες να κατεβάσουμε για την χιλιομέτρηση χρειάζεται να έχω πιστωτική? Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  7. Μήπως υπάρχει κανένα free πρόγραμμα βρε παιδιά?
  8. Δυστυχώς όταν αγόρασα το GPS είχε 1 cd μέσα το οποίο είχε μόνο το manual. Οπότε το αρχείο αναγκάστηκα και το άνοιξα με το EasyGPS. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  9. Καλημέρα, βρε παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Πήρα να gps (garmin oregon 300) για να κάνω την δουλειά μου πιο εύκολη άλλα έχω φάει αρκετή ταλαιπωρία. Το αρχείο που μου δίνει το gps είναι σε μορφή gpx. Προσπαθώ τώρα και μέρες να βρω πιο τρόπο θα βρω για να το ανοίξω στο autocad αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Γίνετε αυτό που θέλω να κάνω η ταλαιπωρούμε τσάμπα?
  10. Καλημέρα. Παιδιά τελικά τα κατάφερα επιτέλους και το έκανα το σχέδιο rotate( μετά από 2 εβδομάδες ταχυπορίας ).Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
  11. Καλημέρα. sotiris_an έχω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις όσων αφόρα την απάντηση που μου έδωσες. 1. Όταν λες ότι το αποθήκευσες στην έκδοση 2004 το άνοιξες και με το AutoCAD 2004 ή με το 2007 ? 2. Μπορείς να μου εξηγήσεις τα βήματα της διαδικασίας που έκανες για να κάνεις rotate το σχέδιο γιατί μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.( έχω μπερδευτεί λίγο με το purge γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει ) Ευχαριστώ
  12. Παιδιά τελικά τα κατάφερα και ανέβασα το αρχείο που μου δημιουργεί το πρόβλημα εδώ. Αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά. Ευχαριστώ .
  13. Καλημέρα .Προσπάθησα να ανεβάσω το αρχείο με το οποίο έχω πρόβλημα αλλά δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο και αν το έκανα zip είναι 1.98 MB και δεν μπορώ να το στείλω.Το ίδιο αρχείο το έκανα copy σε ένα άλλο δικό μου αλλά τίποτα πάλι.Επειδή είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμαι με το AutoCAD και δυστυχώς δεν το ξερω αρκετα καλά, μπορεί να μου πει κάποιος πως βγάζω τα hatch? Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το ερώτημα μου.
  14. Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα στο AutoCAD.Δουλεύω ένα αρχείο που το έχω πάρει από ένα δήμο, όταν λοιπόν πάω να κάνω rotate στο σχέδιο αυτό ο υπολογιστής μου κολάει . Σε οπουδήποτε άλο σχέδιο πάω να κάνω το ίδιο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
  15. Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να βάλω κωδικό σε ένα αρχείο AutoCAD έτσι ώστε όποιος το ανοίξει να έχει μόνο την δυνατότητα της ανάγνωσης? ( δηλαδή να μην μπορεί κάποιος να μου κάνει διορθώσεις στο σχέδιο, αλλά ούτε και να μπορεί να χρησιμοποιήσει το ctrl + A έτσι ώστε να πάρει το σχέδιο και να το επεξεργαστεί σε άλλο αρχείο) Αν ναι με πια διαδικασία γίνεται αυτό? Ευχαριστώ
  16. Καλημέρα. Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω ένα gps αλλά δεν έχω ιδέα για το ποιό είναι το καλύτερο για την δουλειά που το θέλω. Στην δουλειά μου χρησιμοποιώ χάρτες ΓΥΣ αλλά επειδή είναι λίγο ταλαιπωρία να τους κουβαλάω έξω στα βουνά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω gps.Όλα τα gps έχουν τους βασικούς δρόμους της Ελλάδας από ότι γνωρίζω.( εκτός αν κάνω λάθος) Αν εγώ χρειαστώ gps σε μια περιοχή όπου ο δρόμος που χρειάζομαι δεν υπάρχει στο gps ( γιατί π.χ είναι χωματόδρομος ή νέος δρόμος ) θα μπορώ να τον αποθηκεύσω? Με βάση τα παραπάνω έχετε να μου προτείνετε κάποιο gps? Ευχαριστώ για την υπομονή σας !!!!!
  17. Καλημέρα ρε παιδία στην δουλεία μου χρησιμοποιώ το Google earth με το AutoCAD ως εξής : Παίρνω την εικόνα που θέλω από το Google earth και ξεπατάω τους δρόμους που χρειάζομαι στο AutoCAD. Όπως καταλαβαίνετε έχει αρκετή δουλεία. Έχετε κάτι να μου προτείνετε πιο γρήγορο ? Αναφέρει παραπάνω ο EVAIER ότι έχει κατεβάσει ένα αρχειάκι που συνδέει το autocad και το google earth. Μπορεί να μου δώσει κανείς κάποιες πληροφορίες για το τι κάνει αυτό το αρχειάκι? Ευχαριστώ
  18. despoina_arch, το autocad το χρησιμοποιώ λίγο καιρό αλλά από ότι κατάλαβα από την ερώτηση που έκανα πριν από μέρες για το ίδιο θέμα, το υπόμνημα το φτιάχνεις μια φορά στο model και μετά κάθε φορά που το χρειάζεσαι το κάνεις copy, paste σε κάθε σχέδιο που δουλεύεις.
  19. Despoina Εγώ σχεδιάζω σε μέτρα, γι’ αυτό κάνω αυτήν την αντιστοίχιση χαίρομαι όμως που έκανες δουλεία
  20. DESPOINA εγώ δουλεύω διαφορετικά την εκτύπωση . Ο δικός μου τρόπος είναι ο παρακάτω : Αφού ρυθμίσεις 1mm =0,001unit Πηγαίνεις στο layaut και μπαίνεις μέσα στο viewport με διπλό κλικ .Στην συνέχεια γράφεις στο Command Z ( zoom) και πατάς ender μετά S (Scale ) και πατάς ender . Αν θέλεις για παράδειγμα τα εκτυπώσεις σε κλίμακα 1/1000 γράφεις μετά το τελευταίο ender 1/1000xp. ( τα ίδια βήματα κάνεις και για εκτύπωση 1/ 50 , 1/500 κτλ απλά στο τελευταίο βήμα για την 1/ 50 θα γράψεις 1/50xp, ενώ για 1/500 θα γράψεις 1/500xp κοκ ) Ελπίζω να σε βοήθησα.
  21. Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να φτιάξω υπόμνημα στο autocad και να το αποθηκεύσω στο template έτσι ώστε να φτιάξω δικά μου φύλλα σχεδίου με τα πινακάκια τους και να τα χρησιμοποιώ? Τα τυποποιημένα που έχει δεν με εξυπηρετούν και κάθε φορά αναγκάζομαι να φτιάχνω το πινακάκι μαζί με το σχέδιο στο model. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία . Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.