Μετάβαση στο περιεχόμενο

car_crazy

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μεταλλειολόγος Μηχ/κος

car_crazy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το συγκεκριμένο νησάκι τι σχέση έχει με το πεδίον του Άρεως? Πόσοι το επισκέπτονται για την Κυριακάτικη βόλτα τους? Είναι νησί (σημαίνει ότι απαιτείται χρήση πλωτού μέσου για την προσέγγιση) και μάλιστα σε μία περιοχή γεμάτη πράσινο. Ούτε τοπικό πνεύμονα αποτελεί ούτε το μοναδικό μέρος εξόρμησης για τους κατοίκους της περιοχής. Δεν είπε κανείς να καταστρέψει η επένδυση το περιβάλλον. Θα το επηρεάσει σίγουρα, όπως και το κάθε τεχνικό έργο (συμφωνώ με terry) αλλά τηρώντας τους περιβαλλοντικούς κανόνες δεν θα το καταστρέψει. 900+ κλίνες σημαίνει πολύ μεγάλη χρηματοροή όχι μόνο προς τον επενδυτή (που φυσικά και πρέπει να έχει κέρδη, αλλιώς γιατί να επενδύσει??) αλλά και προς την τοπική και ευρύτερη κοινωνία. Δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι, αλλά και οι τοπικοί έμποροι, οι τοπικοί παραγωγοί, το τοπικό αεροδρόμιο και πολλοί άλλοι από τους οποίους τελικά θα εισπράττει και φόρους το κράτος. Μία επένδυση δημιουργεί ένα οικοσύστημα γύρω της από το οποίο δημιουργούνται πολλά οφέλη για πολλούς.
  2. Αποκλείουμε την περίπτωση να γίνει η επένδυση βάση των κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος?
  3. Όταν συνδεθεί η φορολογία ακινήτων με την ενεργειακή τους κατανάλωση, θα καταλάβουν γιατί είναι απαραίτητο..
  4. Καλημέρα συνάδελφοι. Τα δικαιολογητικά για την αντικατάσταση μηχανικού (δήλωση παραίτησης, υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη, υπεύθυνη δήλωση νέου μηχανικού) υπάρχουν κάπου ως πρότυπα? Επίσης, πως μπορώ να δω αν ο πρώτος μηχανικός έχει υποβάλλει τα σχέδια, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ, και αν δεν τα έχει υποβάλλει και παραιτηθεί από την διαδικασία η ευθύνη υποβολής τους ποιον βαραίνει?
  5. Καλημέρα! Προσπαθώ να περάσω στο τεε μία αμοιβή για ένα ενεργειακό πιστοποιητικό και μου βγάζει το εξής error: Parsing Error: /data/amoibes/schema/AmoibesInput.xsd (No such file or directory) Δοκίμασα και chrome και internet explorer και δεν ανταποκρίνεται. Τι συμβαίνει? Έχει κάποιο πρόβλημα το σύστημα σήμερα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.