Μετάβαση στο περιεχόμενο

Diamanto Choriati

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

395 profile views
  1. Μια άκρη θέλω να βρω μόνο,και να μάθω στο θέμα πιο πολλά πράγματα μπας και τα καταφέρω..
  2. Ο μηχανικός μου που τα είπα όλα αυτά φοβάται να βγάλει άδεια σαν άχτιστο εφόσον έχει χτιστεί...Ισως πρέπει να περιμενω να ξαναβγεί ο νόμος για τα αυθαίρετα?...?.?
  3. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για ένα παράνομο τοιχιο που έκανα στην αυλή μου..Πριν 2 χρόνια μου πούλησε η μητριά μου τα σπίτια μου,τα κάναμε μεταβίβαση στο όνομα μου και νομιμοποιήσαμε το οτιδήποτε..Από κει βγήκαν καινούργια χαρτιά για τον χώρο χωρίς να υπάρχει δυστυχώς στα χαρτιά το παλιό τοιχιο,,5 χρόνια ήταν χωρίς τίποτα στον δρόμο και όλοι έμπαιναν στον χώρο μου... Δεν το σκέφτηκα καν ότι χρειαζόμουν καινούργια άδεια κτισίματος και έχτισα ένα πέτρινο κουκλίστικο τοιχιο. Ένιωσα επιτέλους ότι έχω λίγο ιδιωτική ζωή...Όμως ανακάλυψα ότι έκανα λάθος..Και θέλω να το κάνω νόμιμο. Ίσως να είμαι και ο μοναδικός Έλληνας που θέλει να τα κάνει όλα σωστά..Από τον δρόμο έξω έχει ύψος γύρο στο 1.80 και από μέσα στο 1,50. Σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω... Αυτά τα σπίτια είναι όλη μου η ζωή... Συγνώμη αν σας κούρασα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.