Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GIMISH

Members
  • Περιεχόμενα

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

GIMISH last won the day on Ιούλιος 17 2021

GIMISH had the most liked content!

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.043 profile views

GIMISH's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Reacting Well Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

-5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η σχέση 4.1 που αναφέρει στο παράρτημα αφορά τον λέβητα , τι κάνουμε στην περίπτωση που ως σύστημα θέρμανσης έχουμε αντλία θερμότητας ;
  2. Ο καινούριος οδηγός του εξοικονομώ εκεί που αναφέρεται στα κλιματιστικά μιλάει πλέον για αντικατάσταση, δηλαδή, αν έχω ένα κλιματιστικό αγνώστων στοιχείων 9 αρη σε ένα υπνοδωμάτιο το οποίο δεν απαιτεί τις ελάχιστες απαιτήσεις του κενακ και στο υπόλοιπο σπίτι προσθέσω ένα 18αρη, δηλαδή το 9αρη πλέον στο σενάριο δεν πρέπει να υφίσταστε ;
  3. Σε ευχαριστώ αναφέρομαι στους άλλους τοίχους που δεν έρχονται σε επαφή με το κέλυφος.
  4. Καλησπέρα όταν πέρα από την κτιριακή μονάδα κάνω υπολογισμούς και για τον μη θερμαινόμενο χώρο , παρόλο που το κτίριο μπορεί να έχει κτιστεί με κανονισμό θερμομόνωσης για την αποθήκη παίρνω τα χειρότερα u από τον πίνακα 3.5α. γιατί δέχομαι την παραδοχή ότι δεν θα υπάρχει μόνωση σε αυτές τις πλευρές. Εχετε κάποια άλλη γνώμη γιατί θα ήθελα να την διαβάσω.
  5. Καλημέρα επειδή μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ο χώρος της στέγης που βρίσκεται πάνω από μια οριζόντια μη θερμομονωμένη οροφή δεν θα πρέπει να μετρηθεί και σαν μη θερμενόμενος χώρος , δηλαδή η οριζόντια οροφή δεν θα έπρεπε να είναι προς μη θερμενόμενο χώρο και όχι προς εξωτερικό περιβάλλον ; Μιλάω για περίπτωση κατοικίας με οριζόντια οροφή κάτω από μη θερμομονωμένη στέγη πριν του 80.
  6. Καλησπέρα με τον κανονισμό θερμομόνωσης μετά το 79 τι ισχύει για τις οροφές κάτω από μη θερμομονωμένη στέγη; Γιατί πρίν το 79 δίνει κάποιες τυπικές τυμές.
  7. Λογικά το βρίσκεις από τον χάρτη ή από το excel που έχει δημοσιεύσει η ΕΜΥ .
  8. Καλησπέρα Επιφάνειάς όπως έναν χαγιάτι που δεν έχουν στρώσεις υλικών αλλά στην ίδια σειρά διαφορετικά υλικά πώς τα μετράμε στον κενακ ?
  9. Ναι είδα μια συζήτηση του 12 αλλά είπα μήπως έχει αλλάξει κάτι σε αυτά τα χρόνια και προσδιορίστηκε κάπως με κάποιον τρόπο. Σε ευχαριστώ πάντως γιατί και εγώ έβγαλα το ίδιο συμπέρασμα με αυτό που μου είπες. Τώρα αφού υπήρξε τέτοια σύγχυση θα έπρεπε να προσδιοριστεί στον αναθεωρημένο κενακ σαν όρος. Γνώμη μου πάντα.
  10. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με την παράγραφό 5.3.4 Απώλειες δικτύων διανομής στον κενακ . Στο τέλος της παραγράφου αναφέρεται στους τοπικούς λέβητες αερίου στους οποίους δεν υπάρχει δίκτυο διανομής .... Δηλαδή για να καταλάβω εννοεί στα τοπικά λεβητάκια που έχει ένα διαμέρισμα στο μπαλκόνι του ή σε ένα λεβητάκι το οποίο συνδέεται με μόνο ένα μέσο π.χ ένα καλοριφέρ ή μια βρύση ? Εσείς πως το καταλαβαίνεται ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.