Jump to content

dimitris11140

Core Members
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dimitris11140 last won the day on May 4 2014

dimitris11140 had the most liked content!

Community Reputation

298 Πολύ καλή

2 Followers

About dimitris11140

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

2,347 profile views
 1. Τις καλημέρες μου. Θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής : Οταν έχουμε δικαίωμα επαφής και εμείς επιλέγουμε να μην κολλήσουμε, τότε ο ακάλυπτος αυτός είναι επιλογής μας και όχι υποχρέωση.Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ ότι η απόσταση από το όριο δεν δύναται να μειωθεί και είναι τουλάχιστον δ.Ειναι επιλογή μας το να αφήσουμε ακάλυπτο και όχι υποχρέωση. Αν δεν έχουμε δικαίωμα επαφής , αλλά υπάρχει υποχρέωση απόστασης δ ( πρώην πανταχόθεν ) τότε ο ακάλυπτος αυτός δεν είναι επιλογή μας , αλλά είναι ας τον πούμε " ακαλυπτος υποχρέωσης ". Μας υποχρεώνει ο νόμος να αφήσουμε απόσταση από το οριο.Αν λο
 2. Κατά την γνώμη μου η απάντηση είναι λάθος. Στο πρώην συνεχές στο κοινό πλαγιο όριο ή κόλλας η πας σε δ. Δεν υφίσταται δυνατότητα χρήσης της εννιαμετρου , για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει υποχρέωση για δ , εφόσον δίνεται και το δικαίωμα της επαφής.
 3. Όπως σου είπε ο Didonis δεν απαγορευεται.Δες όμως , αν θέλεις βέβαια ,λίγο πάλι τον φορέα.
 4. Ο ΝΟΚ στο άρθρο 17, παράγραφο 8.Α.ζ το αναφέρει ξεκάθαρα ότι στην πρασιά επιτρέπονται οι ανοιχτοί χώροι στάθμευσης. Εφόσον τηρείς την φύτευση του υποχρεωτικού ακάλυπτου και εχεις τα απαιτούμενα δέντρα στην πρασιά σύμφωνα με τον Κτιριοδομικο , δεν μπορούν να σου αρνηθούν τις θέσεις στάθμευσης. Επίσης η πρασιά είναι υποχρεωτικός ακάλυπτος χώρος. Στον υποχρεωτικό αλλά βέβαια και στον προαιρετικό ακάλυπτο, επιτρέπονται οι ανοιχτές θεσεις. Τέλος το εγγραφο 29527/91 συνεχίζει να είναι σε ισχύ σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΝΟΚ αφού δεν έρχεται σε αντίθεση με τις κείμενες διατάξεις . Σε αυ
 5. Όχι . Ο Εξώστης μπορεί να εισέρχεται εντός του Δ/δ με διάσταση 1/4 του Δ/δ .Επομένως από τα όρια του οικοπέδου, το όριο του εξώστη θα απέχει 3/4 Δ/δ. Αν όμως έστω ότι έχεις Δ=4.00 μ και η όψη του κτιρίου απέχει 5.00 μέτρα από το όριο , τότε μπορείς να έχεις εξώστη με πλάτος (5.00-4.00=1.00 μ ) +( 1/4 x 4.00 = 1.00 μ )= 2.00 μ συνολικά. Υ.Γ Όταν γίνεται χρήση της εννιαμετρου , το Δ/δ από τα όρια προσαρμόζεται ανάλογα και επομένως προσαρμόζεται και η διάσταση του εξώστη που μπορεί να εισέρχεται εντός της απομειουμενης απόστασης λόγω της χρήσης της εννιαμετρου.
 6. Αν ήταν στο χέρι μου φίλε , όχι απλά θα πήγαινα αλλά θα πήγαινα και καμμιά δεκαριά φορές ακόμα να τσεκαρω μην μου έχει ξεφύγει τίποτα. Κανένα έλεος.
 7. Ένας μηχανικός και με μάτια εξωτερικα στα σπίτια όλων αυτών που δημιούργησαν όλο αυτό το πανηγυρι , ίσως έβγαζε λαβράκια. Λέω μια ιδέα ρε αδερφέ να περνάει η ώρα.
 8. Δεν με καλύπτει . Σκεφτόμουν κάτι πιο βαρύ αλλά θα το κόψει η κινεζική λογοκρισία. Καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά .
 9. Κάτσε να το βάλω στο translate να δω αν με καλύπτει.
 10. Εγώ προσπαθώ να μην γράψω ότι μπινελικι ξέρω , σε ένα επιστημονικό φόρουμ και σεβόμενος τον χώρο που μας φιλοξενει
 11. Οι νυχτερίδες έχουν πάρει οριστική εξαίρεση με τον 1337. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κακώς σου φορτώθηκε τέτοια ώρα .Μην ταλαιπωρεις το σύστημα. Αυτά που δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε με τίποτα, είναι τα πιράνχας ,τους μπουληδες ξυπνιτζηδες χαρτογιακαδες και τα κομματοσκυλα που πάντα χώνονται σε πόστα. Πάω για ύπνο μετά από δέκα μέρες.Τις καλύτερες ευχές μου σε όσους το προκάλεσαν όλο αυτό. Βέβαια σε αυτή την ζωή , κάποια στιγμή τα γραμμάτια εξοφλουνται .Ο καλός Θεουλης φροντίζει για όλα.
 12. Ποια παράταση ? Καμμιά παράταση . Καμμιά παραταση το ξαναγράφω. Είμαστε αυτό που ψηφίζουμε. Τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε ξανά τις δοξασμένες στιγμές της μεγάλης αθλητριας της ενόργανης, Νάντιας Κομανετσι. Τωρα ζούμε εποχές "σκοιλ ελικικου" και καπριτσιων με τα αυθαίρετα. Για αυτό λοιπόν την άλλη φορά που θα παμε στην κάλπη , ας το βάλουμε λίγο να δουλέψει το @@@@@@@@. Η ξεφτίλα στον κλάδο έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Το μεγάλο κακο είναι ότι δεν υπάρχει ένα συνδικαλιστικό όργανο με φωνή που να ακούγεται, για να υπερασπίστει τον κλάδο.
 13. Δεν θέλω τούμπες της τελευταίας στιγμής . Σε θέλω βράχο. Σε θέλω άρχοντα. Δεν είσαι παρατασάκιας. Δεν πρέπει να ενδώσεις στον λαϊκισμό. Θα φανείς αναξιόπιστος. Προχωρα για την επόμενη μέρα , μιας Ελλάδας με υγιείς Τράπεζες......γης. Υ.Γ Με τι είπαμε ότι λουζεστε ?
 14. Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα σιωπηλές παρατάσεις . Θέλω νόμο και τάξη. Θέλω πειθαρχία . Η πλατφόρμα πετάει . Μην ακούς υπουργαρα μου τους Ελληναρες.Ειναι της τελευταίας ώρας και τεμπέληδες.Ποια πτώχευση και ποια πανδημία ? Φτηνές δικαιολογίες. Θέλω ξαφνικους θανάτους ακινητων. Θέλω υπουργούς με @@@@@@@. Αυτό το τανγκο θα το χορέψουμε όλοι μαζί με πολύ αγάπη και αίσθημα. Ετοιμάσου και έρχεται.
 15. Θα συμφωνήσω και εγώ. Σύμφωνα με τον Νέο Οικοδομικό κανονισμό , εφόσον το δικό σας κτίριο εφάπτεται σε τμήμα του κοινού ορίου , ο ομμορος έχει την δυνατότητα να κολλήσει ακόμα και σε όλο το μήκος του κοινού σας ορίου.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.