Μετάβαση στο περιεχόμενο

ax1965

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ax1965

  1. Στήν εγκαταστάση υπάρχει τριφασικος κυκλοφορητής για ολη την πολυκατοικία στο λεβητοστάσιο οι δε γραμμες που τροφοδοτουν το διαμερισμα ερχονται απο το ταβανι και οι ληψεις των σωματων είναι 2.30 μετρα χαμηλοτερα με αποτελεσμα την μη θερμανση του.Γιά τόν λόγο αυτο τοποθετηθηκε κυκλοφορητης και το προβλημα λυθηκε μερικώς.
  2. Καλησπέρα.Εχω δύο απορίες καί ζητώ τα φώτα σας. Α. Επιτρεπέται από την νομοθεσία η σύνδεση καλοριφέρ με ληψεις απο διπλανο διαμέρισμα; Β. Σε κεντρική θέρμανση που έχουν γίνει αλλαγές στο δίκτυο επιτρέπεται η τοποθέτηση κυκλοφορητή εντός του διαμερίσματος;(οι σωληνώσεις αφαιρέθηκαν απο το πάτωμα και τοποθετήθηκαν σε ύψος 2.30 μέτρων ώστε να δίνουν και στά επάνω διαμερίσματα) με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα κατω.
  3. Ας έμενε και το δικό σου τμήμα χωρίς τα δικαιώματα που δικαιούνταν για 11 χρόνια, και μετά όταν θα τα έπαιρνες να σου έλεγε ο κάθε μηχανικός οτι δεν τα δικαιούσαι και οτι κάνεις μέρος της δουλειάς, δηλαδή είσαι υποκατηγορία μηχανικού να δούμε τι θα έλεγες.Και πάλι, δεν σε θίγω, δεν μιλώ για σένα, υποθετικά μιλάω, μην πείς οτι προσβάλλω κανέναν. :):)αν τελείωνες το 1987 όπως εγώ και περιμένεις 23 χρόνια τα Π.Δ τι σ*****α κάνεις στην ζωή σου;
  4. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους με υγεία.
  5. Καλησπέρα. Καλή Χρονιά σε όλους Παρατήρηση: Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
  6. Καλησπερα.Καταρχην θα ηθελα να ξερω αν ο συγκολλητης ηξερε τι εκαν.Απο την φωτογραφια με τις κολλησεις ειδα το γαζι που εκανε και δεδομενου οτι χρησιμοποιησε γεννητρια μαλλον μικρης ισχυος ειδαμε τα αποτελεσματα.Επισης δεν εκανε κολλησεις ριζας και το μεγιστο ηλεκτροδιο ηταν 3,0mm.Εκει ηθελε γεννητρια τριφασικη με τουλαχιστον 25Α ανα φαση.
  7. Καλησπερα δες και αυτο http://www.nirsoft.net/password_recovery_tools.html
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.