Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίκη

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    ΔΡΑΜΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Βίκη's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. hkamp, μαλλον δε διαβασες το ερωτημα μου απο την αρχη.Ναι πηρα στο helpdesk του τεε και μου ειπαν οτι πρεπει να παρω ολοκληρη την εξωτερικη επιφανεια του κτηριου συμπεριλαμβανοντας και τη σταγη -κλιμακοστασιο- κλειστη πιλωτη (προκειται για μονοκατοικια). Αυτα. τελος παντων σε ευχαριστω που μου απαντησες και μονο το οτι ο καθενας λειτουργει διαφορετικα στις πεα τα λεει ολα και για τη διδασκαλια και για τις τοτεε. Οσο για την επαρκεια ενος συστηματος, στην τοτεε λεει οτι αν δεν εχει πχ συστημα θερμανσης βαζεις του ΚΑ αλλα και αν δεν επαρκει συμπληρωνεις με του ΚΑ..οτι καταλαβαινει ο καθενας..τελος παντων ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  2. Δηλαδη εσυ πω ακριβως καταλαβαινεις οτι επαρκει το συστημα σου η οχι?κανεις ενεργειακη μελετη????υποθετω πως οχι!!Αν ξερεις κατι πιο σωστό θα ήθελα να μου το πεις γιατι αυτη τη στιγμη το μονο που ακουω ειναι για ενα θεμα διαφορετικες αποψεις, διαφορετική από το τεε, αλλη από σενα αλλο πιστευω εγω..
  3. Νομίζω hkamp οτι δεν ειναι μόνο αυτό.Τουλαχιστο με τον τρόπο που διδάχθηκα και αντιλαμβάνομαι την ενεργειακή επιθεωρήση. Διότι εφοσον το συστημα θερμανσης μου δεν επαρκει πρεπει να το συμπληρωσω με αυτο του κτηρίου αναφοράς..στη μια περιπτωση να συμπληρωσω περίπου 90kw και στην αλλη 25..νομιζω οτι εχει μια διαφορα
  4. Ξεχασα να αναφερω οτι ο ιδιοκτητης εχει 51 Kw και χωρις κανεναν θερμαινομενο χωρο μου βγαινει το pgen=76 kw
  5. Κι εμενα μου φαινεται περιεργο το γιατι να ειναι δυσμενεστερες οι συνθηκες με μια κλειστη πιλωτη και στεγη από μια ανοιχτη και πλακαστην οροφη ..Προτεινεις δηλαδη να μην υπολογισω καθολου τους μθχ ,ουτε καν του κλιμακοστασιου συνυπολογιζοντας και τις διαχωριστικες τους
  6. Καλησπέρα σε όλους, έχω μια περίπτωση πεα σε μονοκατοικια με κλειστη πιλοτη και στεγη προσβασιμη απο το κλιμακοστασιο.Επικοινωνησα με το τεε και μου ειπαν οτι για τον υπολογισμό του Α για το Pgen θα πρεπει να λαβω υποψη μου και το κλειστο γκαραζ και τη στεγη και φυσικα και το κλιμακοστασιο.Δεδομενου οτι η αδεια ειναι του 1980 μου βγαινει απαιτηση περιπου 140kw κατι που μου φαινεται υπερβολικο γιατι ουσιαστικά ο θερμαινόμενος χωρος του ανθρώπου ειναι 120 μ2..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.