Μετάβαση στο περιεχόμενο

penemast

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by penemast

  1. Καλησπέρα σας, ο τύπος της κυκλοφοριακής σύνδεσης έχει να κάνει πρωτίστως με το είδος της οδού που θα συνδεθεί, πχ πρωτεύον εθνικό, δευτερεύον εθνικό, πρωτεύον επαρχιακό κλπ. Μόλις αυτό ξεκαθαρίσει εξετάζεται κατά πόσο μπορεί να αδειοδοτηθεί η κατάλληλη Κ.Σ., εάν δηλαδή συντρέχουν όλες οι γεωμετρικές και όχι μόνο προϋποθέσεις. θα συμβουλευτείς και την κωδικοποίηση του ΒΔ 465/1970 και φυσικά το ΠΔ 118/2006.
  2. Δηλ. για έκδοση οικοδομικής αδείας δεν απαιτείται Ασφαλιστική ενημερότητα? Ούτε ενημερότητα ΤΕΕ?
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση συνάδελφε! Εννοείται πως το ιδανικό είναι να αναρρώσει ο άνθρωπος, η υγεία πάνω απ΄όλα.
  4. Καλή Χρονιά σε όλους τους συναδέλφους! Πρόσφατα μου ζήτησαν απο το Πολεοδομικό Σερρών μια τεχνική έκθεση τοπογραφικής μελέτης (μετρήσεις πεδίου, εργασίες γραφείου κλπ) για τοπογραφικό αγροτεμαχίου. Επειδή ο τοπογράφος μου είναι δυστυχώς ασθενής, μήπως μπορεί κάποιος να στείλει ένα πρότυπο τεχνικής έκθεσης για να δω πως γίνεται? Ευχαριστώ πολύ!
  5. Ναι, μόνο ένα στέλεχος σε κακά χάλια όπου φαίνεται και το περίγραμμα του κτίσματος, τίποτα άλλο!!
  6. Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους και παραθέτω το πρόβλημά μου: ένας πελάτης μου θέλει να αγοράσει κατοικία η οποία έχει οικ. άδεια του 1951. Αναζήτησα τον φάκελο στην πολεοδομία και δεν βρήκα τίποτα. Ωστόσο το κτίσμα αποτυπώνεται ως περίγραμμα σε μεταγενέστερη οικ. άδεια (1994) που βγήκε στο ίδιο οικόπεδο με διαστάσεις κάπως μικρότερες απο τις πραγματικές που αποτύπωσα (έγινε σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας). Το πρόβλημά μου ειναι αν 1) το κτίσμα βάσει του 4014 θεωρείται νομίμως υφιστάμενο ως έχει ως προ του 1955? και 2) πμορώ να δώσω βεβαίωση νομιμότητας στον πελάτη μου για να κάνει συμβόλαιο αγοράς? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το ιδιο ισχυει και για φυσιοθεραπευτηριο? Επειδη στην πολεοδομια μου το ξεκαθαρισαν πως για να δωσουν Βεβ Χ Κ Χρ θελουν πρωτα αλλαγη χρησης. Τι να πω? Ο πελατης περιμενει να τον κατευθυνω, και τα εχω κι εγω χαμενα.
  8. Παρακαλω πολυ μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος αν μπορει να γινει αλλαγη χρησης απο διαμερισμα κατοικιας σε οδοντιατρειο σε πολυκατοικια του 2003 με σφηνοειδεις βαθμιδες σε ολο το κλιμακοστασιο? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  9. καλημερα! θα μπορουσε καποιος συναδελφος να μου πει αν: 1) Επιτρεπεται σε περιοχη αμιγους κατοικιας το φυσιοθεραπευτηριο? 2) Αν προκειται για πολυκατοικια με κλιμακοστασιο σφηνοειδων βαθμιδων τοτε μπορει να γινει αλλαγη χρησης απο κατοικια σε φυσιοθεραπευτηριο? Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.