Μετάβαση στο περιεχόμενο

Err0r4o4

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Err0r4o4

  1. Ναι, και υπάρχει λογική πίσω απ' αυτό, δεν το κάνουν επειδή είναι κάποιου είδους σαδιστές και θέλουν να μας βασανίσουν. Αλλά υπήρχε τρόπος να μας το κάνουν λίγο πιο εύκολο. Λογικό να μας ξεφύγει κάτι. Προσπαθούμε να καταλάβουμε το τι πρέπει να μπει σε κάθε layer. Και άντε να είναι ένα απλό τοπογραφικό. Το έλα να δεις γίνεται όταν πρόκειται για κάποιο Διάγραμμα Μεταβολής.. Αυτό που θέλω να πω ότι όταν μετά το διάβασμα που ρίχνεις για τα layers και το πως "πρέπει" να υπογράψεις ηλεκτρονικά, ξελαφρώνεις.. λες τα έκανα όλα σωστά. Που στο καλό κάνω το λάθος και δεν ανεβαίνουν; Και σου βγάζει ένα εντελώς ασαφές μήνυμα λάθους... Τέλος πάντων..
  2. Συνάδελφε, παρόμοιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ πρώτη φορά και όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η λύση ήταν ότι όταν ζίπαρα το dxf με το pdf που έχει το hash, δεν έπρεπε να τα βάλω σε ένα φάκελο και μετά να ζιπάρω τον φάκελο, αλλά να τα επιλέξω και τα δύο και μετά με δεξί κλικ να επιλέξω να τα ζιπάρω. Αφού το έκανα αυτό, ανέβηκαν κανονικά και το θέμα λύθηκε.
  3. Didonis, σωστά. Έχεις δίκιο. Εντάξει, βρήκα τελικά άκρη. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  4. Ευχαριστώ, για την απάντηση. Ναι αυτό το παρατήρησα και πράγματι το οικόπεδο αυτό υπήρχε πριν τις 3.5.85 αλλά η αγορά έγινε το 2002 και θεώρησα ότι το οικόπεδο δημιουργήθηκε το 2002. Αλλά μάλλον κάνω λάθος. Ο αρχικός ιδιοκτήτης απεβίωσε το 1948, όμως δεν άφησε καμία διαθήκη. Η αποδοχή κληρονομιάς έγινε κι αυτή το 2002. Άρα ποια θεωρείται η ημερομηνία δημιουργίας του ακινήτου;
  5. Καλησπέρα, Η υπόθεση πάει ως εξής: Μέτρησα οικόπεδο εντός οικισμού (Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής) και το βγάζω 401,68 τμ. Κοιτάζω το παλιό τοπογραφικό, σύμφωνα με το οποίο ο πελάτης είχε κάνει την αγορά, το 2002. Ο συνάδελφος, το 2002, το είχε μετρήσει 401,41 τμ. Εντάξει λέω όλα καλά. Βλέπω την 651, στο παλιό τοπογραφικό, "Άρτιο και Οικοδομήσιμο". Κοιτάζω το συμβόλαιο αγοράς και φυσικά αναφέρει πως, βάσει τοπογραφικού του τάδε μηχανικού είναι Άρτιο και Οικοδομήσιμο. Λέω κι εγώ μιας που ο τότε μηχανικός, που ήταν και της περιοχής, κάτι παραπάνω θα ήξερε, αλλά κάτσε να δω κι εγώ με τα μάτια μου πριν βάλω την υπογραφή μου. Βλέπω λοιπόν οτι σε ΦΕΚ (υπουργική απόφαση) για τα οικόπεδα του εν λόγω οικισμού, ελάχιστο εμβαδό είναι τα 500τμ. Και σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι το ΦΕΚ με τους όρους Δόμησης βγήκε το 1989. Επίσης να πω πως το οικόπεδο έχει πρόσωπο σε κοινοτικό δρόμο 11,18 μέτρα. Αλλά όπως και να 'χει το ελάχιστο εμβαδό είναι 500τμ κι εδώ έχουμε ένα οικόπεδο με 401,68. Έτσι όπως το βλέπω, εδώ έχουμε ένα ΜΗ άρτιο οικόπεδο, ενώ το συμβόλαιο αγοράς και το παλιό τοπογραφικό διαφωνούν με μένα. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι; Τι θα κάνατε σε αυτήν την περίπτωση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.