Μετάβαση στο περιεχόμενο

xxchristina

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xxchristina

  1. @Faethon Καλημέρα! Ηθελα να σε ρωτήσω αν κατέθεσες τις αμοιβές με αυτόν τον τρόπο (ψυκτικα φορτία σαν λοιπές μηχανολογικές εργασίες) γιατί μίλησα και εγώ με το αρμόδιο τμήμα στο tee για αμοιβές χθες και μου είπε ακριβώς το ίδιο. αλλά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να το εντάξω- κ τι προυπολογισμό να βάλω! Θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε? Ευχαριστώ πολύ!
  2. OΚ εκ παραδρομής τα greeklish! -) καλησπέρα και απο μένα λοιπόν... ηθελα να ρωτήσω αν ενα σχεδιο (καθορισμός κτιρίου) που έγινε με το gcad (σχεδιαστικό πρόγραμμα του KENAK-4M) μπορεί να αναγνωριστεί απο το Fine-intellicad. Έχω σχεδιάσει το κτίριο με το πρόγραμμα του ΚΕΝΑΚ και θέλω πολύ να μην κάνω διπλή δουλειά. Ευχαριστώ κ των προτερων για την βοηθεια!
  3. Ωραία! Thanks!) Θα ήθελα μια διευκρίνηση μόνο... Αν καταλαβαίνω σωστά προτείνεις στις αμοιβές να επιλέξω ΚΑΙ μελέτη-επίβλεψη Θερμομόνωσης απλά στην πολεοδομία καταθέτω ΜΟΝΟ μελέτη Κενακ (γιατί ουσιαστικά η θερμομόνωση περιλαμβάνεται στην μελάτη Κενάκ). Σωστά?
  4. Να σας κάνω κ 1-2 ερωτησούλες ως αρχάρια? Διάβασα τα προηγούμενα posts αλλά δεν έβγαλα συγκεκριμένο συμπέρασμα... 1) η μελέτη κατανομής δαπανών πρέπει να συμπληρωθει? Ξέρετε τι ισχύει με αυτή και αν είναι υποχρεωτικό να κατατεθεί στην πολεοδομία? 2) Με την μελέτη θερμομόνωσης τι κάνετε? την δηλώνετε κανονικά? και στο τέλος τι καταθέτουμε? μονο μελέτη ΚΕΝΑΚ ή και μελέτη Θερμομόνωσης? 3)ο προυπολογιμός κτιρίου που βγάζω εγώ έχει μια -μικρή- διαφορά με τον προυπολογισμό που έβγαλε ο πολιτικός μηχανικός με το δικό του πρόγραμμα στις αμοιβές του (παρόλου που τα στοιχεία που έχουμε εισάγει είναι τα ίδια).Λέτε να υπάρχει προβλημα με αυτο στην έγκριση των αμοιβών? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαντηση και τον χρόνο σας! -)
  5. @Gousgounis: Πολύτιμη η βοήθεια σου. Ειλικρινά είναι αξιοθαύμαστο το οτι αφιέρωσες (κ αφιερώνεις) τόσο χρόνο για αυτό και το διαθέτεις δωρεάν στους συναδέλφους!! Πολύ καλο πρόγραμμα, με βοήθησε πολύ στην πρώτη μου κατάθεση στην πολεοδομία! Συγχαρητήρια και πάλι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.