Μετάβαση στο περιεχόμενο

LILY

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

LILY's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μάλιστα, δίκαιο έχετε και εγώ μαζί σας είμαι και αυτή είναι η λογική αλλιώς θα φτιάχναμε ό,τι να ναι. Αλλά υπάρχουν συνάδελφοι που εξαντλούν "νομικίστικα" το κακογραμμένο αυτό κείμενο και το "μέχρι την εξασφάλιση των 9 μ." το ερμηνεύουν ως "όσο θέλουμε μέχρι τα 9μ." ..... Τέλος πάντων αν έχει και άλλος κάποια άποψη να προσθέσει είναι ευπρόσδεκτο.
  2. Ευχαριστώ πολύ. Εγώ απλά διαβάζω τον νόμο και τον ερμηνεύω ως εξής : Μήπως τον τραβάω πολύ...? Τοίχος δύσκολο να γίνει.
  3. Για την απόσταση δ σε πλαινό. Έχω κτίριο που με ακουμπά από δεξιά. Δεν έχω 9μ. Μπορώ να χρησιμοποιήσω Άρθρο 14 , παράγραφο 1στ και να αφήσω απόσταση μικρότερη του δ καθώς δεν έχω τα 9μ. και ο νόμος λέει ότι μπαίνω μέσα στο δ μέχρι τα 9μ. ?
  4. Αυθαίρετη 2ώροφη οικοδομή εντός σχεδίου, με οριζόντια σύσταση, με 2 ανεξάρτητες ιδιοκτησίες (μία ανά όροφο), με απόληξη κλιμακοστασίου και λεβητοστάσιο στο δώμα. Ένας εκ των δύο ιδιοκτητών κατέχει το 50% με πλήρη κυριότητα και στις δύο ιδιοκτησίες και 50% επικαρπία επίσης και στις δύο. Μπορεί να υποβληθεί μία δήλωση για όλη την οικοδομή από το συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ή τρείς ξεχωριστές δηλώσεις (2 για τις οριζόντιες ιδιοκτησίες και 1 για τους κοινόχρηστους χώρους) ; Eάν ισχύει η πρώτη περίπτωση πώς υποβάλλεται στο σύστημα;
  5. Για ρύθμιση αυθαίρετης ξυλοκατασκευής με πλάγιες καλύψεις και στέγη με φύλλα λαμαρίνας απαιτείται η υποβολή ΔΕ.ΔΟ.Τ.Α. Στις οδηγίες για την εφαρμογή της παρ.8 του άρθρου 11 του Ν.4178/13 δεν υπάρχει αντίστοιχος Δομικός τύπος κτιρίου ούτε κάποιος πλησιέστερος. Τι γίνεται σε αυτήν την παρίπτωση; Ομοίως για διώροφη ξύλινη κατοικία (προκατασκευασμένη και εισαγόμενη) τι Δομικό τύπο επιλέγω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.