Μετάβαση στο περιεχόμενο

xaralampo_s

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

xaralampo_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • One Year In
  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοείς αυτό που γράφτηκε παραπάνω, δλδ αρχειοθέτηση και νέες ΗΤΚ; Απλά προφανώς επειδή η διαθήκη έχει ποσοστά και άλλα εμβαδά σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, τα θέλει στην ΗΤΚ να περιγράφονται. Σε άλλες περιπτώσεις μου ζητούν Τεχνική Έκθεση και στην συνέχεια και αφού έχει γίνει η Πράξη κάνω ΗΤΚ με τα εμβαδά που έχουν αποδεχθεί.
  2. Την διαδικασία αυτή την γνωρίζω, είναι η ίδια που κάνουμε όταν δεν υπάρχει σύσταση και αυτή γίνεται μετά. Αναφέρεις τα πάντα με τα σωστά τ.μ. και μετά κάνεις για την κάθε μία ιδιοκτησία ξεχωριστή ΗΤΚ. Εγώ μπερδεύτηκα διότι η συμβολαιογράφος μου είπε ότι θα κάνω ΗΤΚ υπό σύσταση, και είπα μήπως είναι κάτι διαφορετικό. Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο θα προχωρήσω ως έχει.
  3. Όπως τα λες. Τακτοποίηση αλλά και συνένωση έκανε η μητέρα η οποία και πλέον δεν ζει. Για τα κτίσματα είχαν εκδοθεί τρεις διαφορετικές άδειες και πριν να πεθάνει η μητέρα έγινε τακτοποίηση και συνένωση. Το θέμα μου είναι ότι η συμβολαιογράφος σήμερα μου ζητά ΗΤΚ διότι με την διαθήκη, επειδή έδινε ποσοστά, είναι και σύσταση και άρα να κάνω "ΗΤΚ υπο σύσταση", έτσι μου το ανέφερε.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω περίπτωση οικοπέδου που υπάρχει: δημόσια διαθήκη του 2011 (για 3 καταστήματα, κατοικία, αποθήκες και 3 μελλοντικούς ορόφους) που δίνει ποσοστά, έχει γίνει τακτοποίηση με τον ν.4178 το 2014 που αλλάζουν τα τ.μ. και στην συνέχεια το 2016 Άδεια μικρής κλίμακας για συνένωση δύο καταστημάτων σε ένα. Σήμερα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν αποδοχή. Σε συζήτηση με την συμβολαιογράφου μου είπε ότι επειδή η διαθήκη δίνει ποσοστά και έχουν αλλάξει τα τ.μ., είναι σύσταση οριζοντίου προ τελευταίας βούλησης και πρέπει να γίνει ΗΤΚ για υπό σύσταση. Το αναφέρει ο @jbosdas στις 14 Οκτωβρίου από ότι είδα αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως θα γίνει από την στιγμή που σήμερα στο κτηματολόγιο φαίνεται ένας αριθμός ΚΑΕΚ;
  5. Εγώ όταν πηγαίνω να πραγματοποιήσω πληρωμή, στις συναλλαγές στο κάτω μέρος μου βγάζει ότι οι πληρωμές είναι απενεργοποιημένες διότι εκκρεμεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού. Κατά τα άλλα καταλαβαίνω ότι εάν συμπληρωθούν όλα εκείνα τα πεδία και "πατήσω" εκτέλεση πληρωμής, αυτή θα γίνει και τέλος. Σωστά;
  6. giorgosv, μήπως μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου για το virtual της ΕΤΕ, καθώς το έχω και εγώ και εκτός του να μπαίνω με τους κωδικούς μου και να βλέπω τον λογαριασμό μου, δεν ξέρω πως λειτουργεί.
  7. giorgosv και εγώ έχω το virtual της ΕΤΕ αλλά σε επικοινωνία με την Εθνική δεν έχω βγάλει άκρη πως λειτουργεί. Μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.