Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gizmo

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gizmo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Έχω ένα αυθαίρετο σε οικόπεδο εντός σχεδίου.Η άδεια που υπάρχει είναι "Άδεια Θεομηνιοπλήκτου Οικοδομής" του 76.Το 76 το οικόπεδο ήταν εντός οικισμού αλλά δεν υπήρχε σχέδιο πόλεως. Το 88 γίνεται σχέδιο πόλεως και οι αλλάζουν όροι δόμησης και πρασιές.Το τοπογραφικό της άδειας του 76 όπως είναι αναμενόμενο είναι τις πλάκας (ένα φύλλο Α4) και δείχνει ότι η πρασιά είναι 3μ ενώ σήμερα σύμφωνα με το σχέδιο πόλεως του 88 είναι 2μ καθώς και το εμβαδό και το περίγραμμα του οικοπέδου έχει αλλάξει λόγο εφαρμογής του σχεδίου πόλεως. Τι να κάνω? Καινούργιο τοπογραφικό ή να σημειώσω στο παλιό τις αλλαγές και να γράψω σύμφωνα με το σχέδιο πόλεως του 88?
  2. Σε ακίνητο που είναι δίπλα σε παραλία που δεν έχει γίνει χάραξη αιγιαλού και παραλίας τι κάνουμε?? Δίνουμε βεβαίωση ή πρέπει να ξεκινήσει διαδικασία χάραξης αλλιώς δεν μπορεί να το μεταβιβαση?
  3. Δεν ξέρω αν έχετε απαντήσει σε αυτό το θέμα αλλά σε προσθήκη στέγης σε πολ/οικια που είναι λειτουργικά ανεξάρτητος χώρος μη κλιματιζόμενος μη θερμαινόμενος θέλει κενακ ???
  4. Η υποθεση μου ειναι στην υπηρεσια νεωτερων μνημειων στην πατρα.Πηρα τηλ και μου ειπαν αυτα που μου και ειπατε εσεις πανω κατω.Αλλα δεν διευκρινησα αν θελουν συμβολαιο φορολογικα στατικα.Ξερετε εσεις μηπως?Θελει και κανενα παράβολο?
  5. Εχω μια άδεια και θελει έγκριση απο την υπηρεσια νεωτέρων μνημειων καθως και απο την εφορεία προίστορικων και κλασικών αρχαιοτήτων για τις εκσκαφες.Γνωρίζει καποιος τι χρειαζετε ο φακελος που θα καταθεσω στις υπηρεσιες για να εχει πληροτητα?
  6. Εχω ένα σεισμόπληκτο εντός οικισμου το οποίο κρίθηκε μη επισκευάσιμο και εγκρίθηκε δωρεάν κρατική αρωγή.Με τους συντελεστές της περιοχής το νέο βγαίνει μεγαλύτερο απο αυτο που έπεσε.Μπορώ να το κάνω και να πάρω την αρωγή?Το παλιό ηταν κατοικία και η αρωγη εγκριθηκε για κατοικία.Στο νέο οι κατοικίες είναι περισσότερα τετραγωνικά από αυτό που έπεσε και στο ισόγειο βγάζω και καταστήματα. Μέχρι στιγμης αυτο που έχω καταλάβει είναι οτι απο την στιγμή που βγάζω κατοικίες με ίδια ή περισσότερα τετραγωνικά ανεξάρτητα απο το αν βγαίνουν καταστήματα την δικαιούμε. Επίσης καπου δείαβασα οτι τα σεισμοπληκτα δεν πληρώνουν υπερ δήμου και τις αλλες κρατησεις.ισχύει???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.