Μετάβαση στο περιεχόμενο

νέος μηχανικός

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Μυτιλήνη-Λέσβος
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

νέος μηχανικός's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα... Καταρχήν συγχωρέστε μου αλλά επειδή μου είναι πρακτικώς πολύ δύσκολο να διαβάσω όλες τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις, μπορεί η ερώτησή μου να έχει απαντηθεί. Στο θέμα... Έχω κτίριο εμπορικών αποθηκών εκτός σχεδίου στο οποίο έχουν τερματισθεί (πρακτικά) η δόμηση και η κάλυψη (ΣΔ και ΣΚ 0,20) Σε μία από αυτές θέλει κάποιος να φτιάξει συνεργείο αυτοκινήτων με τμήμα μετατροπής σε υγραέριο (το οποίο καταρχήν δε μας αφορά) Το ερώτημα είναι: τα συνεργεία αυτοκινήτων πάνε ως βιοτεχνικά (οπότε έχουν 0,30 και είμαστε οκ) ή πάνε με το άρθρο 1 του 270Δ/85 οπότε θέλει 0,10 (ΣΚ) και δεν μπορεί να βγει αλλαγή χρήσης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  2. καλό και λογικό! αν αυτό εννοούσες "didonis", ανακαλώ το μαγείρεμα! μία διευκρίνηση όμως θέλω:η αρχιτεκτονική προεξοχή μπορεί να είναι ένα κουτί ή μόνο μία προέκταση της πλάκας; δηλαδή το τελικό εξωτερικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο; ευχαριστώ!
  3. να είμαι ειλικρινής... πως ανεβάζεις εικόνα; αν και θα με ενδιέφερε κυρίως το πως το αποδεικνύουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά, παρά το πως θα το μαγειρέψω... αν με βοηθήσεις μπορώ να ανεβάσω μία λεπτομέρεια.
  4. Καλημέρα σε όλους. Μία ερώτηση: όταν η εστία του τζακιού προεξέχει 40εκ (ή μέχρι 40εκ) από τον εξωτερικό τοίχο της οικοδομής μου, η προεξοχή αυτή μετράει στη δόμηση; σκέφτομαι ότι δε δημιουργείται βατός χώρος (εγκύκλιος 12/86, άρθρο 9 παρ. 5) άρα δε μετράει. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αντίστοιχη περίπτωση; Στην πολεοδομία δε μου το δέχονται και μου λένε να το μετρήσω. Μία άλλη ερώτηση παραπλήσια: έχω σαχνισί (βασικά όχι ακριβώς διότι η "ποδιά του" -ας πούμε- βρίσκεται στο +0,60 από το δάπεδο). Αν και αυτό προεξέχει μέχρι 40εκ μετράει στη δόμηση; Αν κάποιος έχει υπόψιν του έγγραφο ή κάτι που μπορεί να βοηθήσει να πείσω την πολεοδομία θα του είμαι ευγνώμων... ή κάτι που να με πείσει ότι έχω άδικο και αυτό ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! διευκρίνιση: η εγκύκλιος αναφέρεται στο σημείο αυτό για προεξοχές εντός Δ, ενώ εμάς δε μας ενδιαφέρει αλλά είναι το μόνο σημείο όπου υπάρχει διευκρίνηση της αρχιτεκτονικής προεξοχής ως άβατου χώρου και όχι μόνο ως γείσα, πλάκες κλπ. Ευχαριστώ και πάλι!
  5. καλησπέρα! συγνώμη για το θάρρος αλλά και μένα μου έτυχε πισίνα και είμαι αρκετά αρχάριος... μάλιστα είναι στενάχωρα εκεί που θέλει ο πελάτης να τη φτιάξει και νομίζω (από όσα) έχω διαβάσει παίζει ρόλο και τί είδους μηχανισμούς θα διαλέξουμε. Όποια βοήθεια και ότι χρήσιμο υλικό έστω και σε μορφή παραπομπής φυσικά ευπρόσδεκτο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν τυχόν είναι κάτι διαθέσιμο, το e-mail είναι [email protected]. Και πάλι ευχαριστώ!
  6. καλημέρα σας! θα με ενδιέφερε και εμένα κάτι τέτοιο. Αν σας είναι εύκολο... Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα free που χαράσει ισοϋψείς. Ευχαριστώ πολύ! Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.