Μετάβαση στο περιεχόμενο

MARIA-VONITSA

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.722 profile views

MARIA-VONITSA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά αφού δεν υπάρχει υποχρέωση κατάθεσης αμοιβής στην ΕΤΕ τι θα "ανεβάσουμε" στο σύστημα του ΤΕΕ για τα αυθαίρετα? έχω μπερδευτεί.Μας υποχρεώνει το ΤΕΕ να γίνει κατάθεση χωρίς να στηρίζεται σε νομοθεσία?
  2. Ευαγγελία σίγουρα θα πάτε για δύο άδειες ίδρυσης και λειτουργίας. μία για καφέ και μία για ψιλικά. σίγουρα διπλά παράβολα, διπλά σχέδια και διπλά πιστοποιητικά πυροπροστασίας(μη σε τρομάζουν είσαι σε απλές κατηγορίες) να απευθυνθείς πρώτα στο δήμο σου για τις σχετικές προεγκρίσεις και επίσης στη δ/νση υγείας πρώτων για το αν σε καλύπτουν τα τετραγωνικά του κάθε καταστήματος και δεύτερων γιατί πιστεύω οτι η πωληση καπνοβιομηχανικών προϊόντων δεν επιτρέπεται μαζί με τρόφιμα(ζαχαρώδη). όλοι βέβαια τα συνδυάζουν αλλά εσύ να εισαι ενήμερη. Απαραίτητα προέγκριση.
  3. πάνο τα αγροτεμάχια δεν είναι υποχρεωτικό μετά την κατάτμηση να είναι άρτια ούτε οικοδομήσιμα. Άρα επιτρεπόταν. αφού έβγαλε άδεια στο οικόπεδο έκανε αυτούσια συνένωση.
  4. chris βρήκα μόνο την εγκύκλιο που ζήτησες egk153929-1.pdf egk153929-2.pdf
  5. Δημήτρη τι με συμβουλεύεις να πράξω?θέλω να καταθέσω άδεια δόμησης και αυτοί μου λένε περί οδηγιών. Πώς μπορώ να τους πείσω ότι ο νόμος δεν μπορεί να καταργηθεί με οδηγίες υφυπουργού?να κάνω εξώδικο?θα το πηγαίνουν από γραφείο σε γραφείο και από υπηρεσία σε υπηρεσία?
  6. καλησπερα συνεχίζω αυτο που προσπαθουσα να πω προχθες. παραθέτω αυτούσιο το έγγραφο όπως το πηρα. παρακαλώ για τα δικά σας σχόλια. η απάντηση του υπαλλήλου στην ερώτηση μου αν η οδηγία ενός υφυπουργου καταργεί ένα νόμο ήταν ότι η υπήρεσία ακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων της.... τα σχόλια δικά σας SKMBT_C22012100410050.pdf
  7. Συγγνωμη ξεχαστηκα με τα κεφαλαία. Προχθές στο γραφειο δόμησης Αμφιλοχίας μου δείξανε διευκρίνηση απο τη ΔΟΚΚ ότι καταργείτε μόνο η παρ.6α(κατατμήσεις) και οι υπόλοιπες που αφορούν τις δραστηριότητες ισχύουν. Ψάχνω για το έγγραφο να το ανεβάσω.
  8. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΠΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΧΩΠ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΕ ΔΗΛ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 300μ ΑΠΟ ΖΩΝΗ NATURA EXEI ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα. Χρησιμοποιείστε την δυνατότητα επεξεργασίας (edit) για να διορθώσετε. Ευχαριστώ. DIMITRIS80
  9. είναι τεμάχιο αναδασμού και οι δρόμοι είναι του αναδασμού, άρα πληρούν και οι δύο τα κριτήρια για κατάτμηση. Έχει δει κανείς καμία εγκύκλιο σχετική?
  10. Θεοχάρη επισυνάπτω σκαρίφημα. Εγώ θέλω το ένα τμήμα να έχει το (ΑBG) προσωπο και το άλλο το (GD). Γιατί δεν γίνεται αφού πρόσωπο είναι το όριο προς τον κοινόχρηστο χώρο? MARIA.pdf
  11. καλημέρα έχω ένα αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού 15 στρεμμάτων το οποίο έχει πρόσωπο σε δύο δρόμους(ας πούμε γωνιακό) μήκους 45μ στον έναν και 16μ στον άλλο. Θέλω να κάνω κατάτμηση σε 2 τμήματα χρησιμοποιόντας τα 25μ από τον έναν δρόμο και τα υπόλοιπα να τα προσθέσω στα 16μ του άλλου δρόμου. Ο υπάλληλος στην πολεοδομία μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί το πρόσωπο θα έπρεπε να είναι μόνο στον ένα δρόμο και όχι σε δύο έστω κι αν αυτά είναι συνεχώμενα. Καμία γνώμη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.