Μετάβαση στο περιεχόμενο

stevek

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stevek's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν προσέξεις καλύτερα, το κόστος αποστολής είναι free μόνο για παράδοση εντός Αμερικής. Για οπουδήποτε αλλού έχει χρέωση. Αλλωστε είμαι παθών. Εχω αγοράσει από Αμερική και ξέρω. Το κόστος είναι πολλαπλάσιο της αξίας του στυλαιού. Στο κάτω κάτω καλύτερα να το πάρω από κάπου που γνωρίζω και μπορώ να το δω απο κοντά, παρά στα τυφλά αμφίβολες αγορές. Αυτή είναι η γνώμη μου.
  2. Φίλε JOHNNYMAL κάπου μπερδεύεσε. Η παραπομπή στο site που αναφέρεις αφορά αγορά μέσω EBAY που ως γνωστό έχει χαμηλές τιμές μέσω πληστηριασμού με το άγχος της παραλαβής (τόσο σε θέμα κατάστασης, όσο και στο θέμα εξόδων αποστολής). Φέρ'το από Αμερική να δεις πόσο πραγματικά θα σου κοστίσει στην πόρτα σου!!
  3. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΕΩΔ ΣΤΑΘΜΟΥ LEICA ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "edit" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  4. ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ METRICA-NET ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ SUPPORT. Όχι κεφαλαία παρακαλώ. Διορθώστε το μήνυμα με την επεξεργασία. Ευχαριστώ
  5. Αν θέλεις τη γνώμη μου το MOBILE είναι πολύ καλό για τις εφαρμογές που θέλεις αλλά όλα αυτού του τύπου GPS υστερούν σε σχέση με τα διπλόσυχνα RTK που πραγματικά είναι "εργαλεία" στη δουλειά μας. Εχεις δει αντίστοιχο και σε LEICA που τη θεωρώ πολύ αξιόπιστο?. Ενημέρωσέ μας
  6. Εγώ έχω αγοράσει το smartrover από τη LEICA και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνάδελφος που έχει GPS900 σαν συστημα δύο δεκτών και το δουλεύει εδώ και ένα χρόνο επίσης απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά από την τεχνική υποστήριξη όποτε αυτή χρειάσθηκε. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν πήγαινε για το smartrover που απλά είναι τέλειο!
  7. Αγαπητέ jmanioud, από όσο γνωρίζω η Geomax δεν είναι θυγατρική της Leica, απλά ανήκουν στο ίδιο group της Hexagon, και το εργοστάσιο κατασκευής είναι στην Κίνα. Είναι δηλαδή σα να αγοράζεις Skoda αντί για AUDI που ανήκουν στο ίδιο group της Volkswagen!!.
  8. Επίσης, οι διαφορές του GEOMAX με το GPS900 της Leica δεν είναι μόνο 2000€ διαφορά. Κατασκευαστικά μου φαίνεται ότι της Leica είναι ανώτερο και πιο αξιόπιστο από μία πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο εταιρεία. Λειτουργικά δε το γνωρίζω.
  9. Συμφωνώ απόλυτα με τη GURU7 για τον εξοπλισμό της Leica. Είναι πολύ αξιόπιστο GPS. Το έχω τεστάρει με άλλα και έχω καταλήξει θετικά για το smartrover. Πάντως καλό είναι να τεστάρεις μηχανήματα και την εταιρεία-αντιπροσωπεία (βλέπε service-εξυπηρέτηση) πριν προχωρήσεις σε αγορά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.