Μετάβαση στο περιεχόμενο

argyriss

Members
  • Περιεχόμενα

    50
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

argyriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι το πρόβλημα είναι ότι δε μιλάμε μόνο για ανεγέρσεις... Δε μπορούμε να υπογράψουμε ούτε σκαλωσιά για χρωματισμό όψεων.. Αυτά τα πράγματα είναι παράλογα και ειδικά όταν μιλάμε για οικισμούς που δεν έχουν το παραμικρό αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον (η πλειονότητα εξ αυτών).
  2. Καλησπέρα, Μετά τις εξετάσεις από την επόμενη κιόλας μέρα θεωρείσαι μέλος του ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ. Λίγες μέρες μετά από τις εξετάσεις πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά του ΤΕΕ να σου πουν τον αριθμό μητρώου σου και να σου δώσουν κάποια βεβαίωση. Η άδεια άσκησης θα αργήσει λίγο.Αν τους πεις ότι βιάζεσαι θα σε βοηθήσουν. Με το τηλέφωνο πάντως θέλει αρκετή υπομονή..
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το συγκεκριμένο ή το προηγούμενο (R2) όργανο της Stonex. Τυχόν εντυπώσεις θα ήταν πολύ βοηθητικές. Ευχαριστώ.
  4. argyriss

    HSA_VSA_3.xls

    Ευχαριστούμε!
  5. Ακριβώς δε το θεωρεί απλά υποτίθεται τα ελέγχει και τα υπογράφει ο Πρόεδρος του Παραρτήματος. Απ'ότι κατάλαβα τα αρχειοθετούν ανά μηχανικό και μετά στέλνουν συγκεντρωτικά λίστες στη ΔΟΥ και πιθανόν στα κεντρικά του ΤΕΕ. Πάντως μου είπανε ότι αν έχει κατατεθεί στο ΤΕΕ εγγράφως δε χρειάζεται και ηλεκτρονική ψηφιοποίηση..
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα, Εγώ ρώτησα στο τοπικό παράρτημα και μου είπανε ότι δεν τίθεται θέμα για τα συμφωνητικά του 2012 από τη στιγμή που έχουν κατατεθεί στο ΤΕΕ για θεώρηση. Αυτή η πλατφόρμα μου είπε δημιουργήθηκε για να καταργηθεί η θεώρηση από τα γραφεία του ΤΕΕ λόγω έλλειψης υπαλλήλων. Επομένως για το 2012 δεν πρέπει να ανεβάσω κανένα συμφωνητικό γιατί θα στείλουν από τα παραρτήματα συγκεντρωτικές λίστες ούτως η άλλως.. Ποια είναι η γνώμη σας?
  7. Πωλείται το πρόγραμμα ΜΟΝΑKENAK της RUNET και το πρόγραμμα winPYRO της ίδιας εταιρείας σε καλή τιμή. Μαζί διατίθεται και το κλειδί USB της εταιρείας. Τιμή συζητήσιμη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω PM. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.