Μετάβαση στο περιεχόμενο

EYA ΣΤΑΘΑΚΗ

Members
 • Περιεχόμενα

  4
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

3 Ουδέτερη

Σχετικά EYA ΣΤΑΘΑΚΗ

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
 1. Εγώ πάντως έχω αρχίσει να διαπιστώνω ότι κάθε υπάλληλος πράττει κατά το δοκούν. Στην ίδια ΥΔΟΜ, δύο διαφορετικές βεβαιώσεις όρων δόμησης, χρεωμένες σε διαφορετικές υπαλλήλους, άλλα ήθελε η μια άλλα η άλλη. Πχ η μια δεν ήθελε κανένα από το Λοιπά Έγγραφα, μου την γύρισε πίσω για να τα διαγράψω και δεν ασχολήθηκε με το κτίσμα καθόλου. Mόνο δήλωση ανάθεσης...Ούτε καν απόσπασμα! Η άλλη ήθελε τα λοιπά έγγραφα κλπ και επίσης ήθελε επικαιροποίηση της βεβαίωσης νομιμότητας του κτίσματος η οποία ήταν του 2012. Μήπως τελικά να το λέμε e-grafeiokrateia?
 2. Καλημέρα σε όλους! Σε οικόπεδο με τμήμα εντός και τμήμα εκτός οικισμού προ του 23 υπάρχει στο τμήμα εντός παλαιά οικία προ του 23 την οποία ο ιδιοκτήτης θέλει να αποκαταστήσει και να εκμεταλλευτεί τουριστικά (όπως τα περισσότερα ακίνητα πλέον στην Κρήτη...). Τα υφιστάμενα κτίσματα έχουν καλύψει την δόμηση οπότε δεν μιλάμε για προσθήκες. Στο τμήμα εκτός (310μ²) μη άρτιο μη οικοδομήσιμο, μπορεί να κάνει κάποιες διαμορφώσεις ή ακόμα και μικρή πισίνα τύπου compact που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης? Επίσης το τμήμα εκτός, στην περίπτωση που επιτρέπονται κάποιες διαμορφώσεις (έστω και χωρίς πισίνα) ή ακόμα και για έκδοση αδείας Κατ 3 χωρίς καμία διαμόρφωση πρέπει να πάρει χαρακτηρισμό από το δασαρχείο να υποθέσω?
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Την προβλημάτισε λέει το ενδεχόμενο το κτίσμα να είναι ασκεπές... Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα τον προβληματισμό της. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν ένα πρωινό χαμένο για να τα ξανακαταχωρήσω όλα σε νέα αίτηση...
 4. Καλησπέρα σε΄όλους! Μετά από αίτηση για Θεώρηση όρων Δόμησης για άδεια Κατ.3 η αίτηση μου απορρίφθηκε καθότι "Δεν τεκμηριώνεται η νομιμότητα υφιστάμενου κτηρίου" σε ερειπωμένο κτίσμα προ του '23. Δεν είχα ανεβάσει κάποιο νομιμοποιητικό στοιχείο αφού δεν μου ζητούσε κάτι τέτοιο το σύστημα και θεώρησα ότι αυτό θα μου ζητηθεί στην επόμενη φάση της άδειας. Βλακεία μου μάλλον διότι είχα βεβαίωση νομιμότητας... Τώρα τι γίνεται? Ξανακάνω νέα αίτηση? Υπάρχει κάποια διασύνδεση της παλιάς απορριφθείσας αίτησης με την νέα? Από ότι βλέπω δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας ή κάτι άλλο που θα μπορούσα να ανεβάσω νομιμοποιητικά στοιχεία Ευχαριστώ προκαταβολικά και γενικά για όλη την προσπάθεια που καταβάλετε
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.