Μετάβαση στο περιεχόμενο

sergiON

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.stegienergy.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Βέροια
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

sergiON's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε άριστη κατάσταση με ελάχιστη χρήση (ενός μήνα) δώρο από εταιρία!!! Το δίνω λόγω χρήσης iPad. Πραγματικά καινούργιο, ασκόνιστο, με ελάχιστες φορτίσεις και με θήκη τύπου πορτοφόλι της Belkin. Απευθύνεται στον σύγχρονο business man μιας που η μπαταρία του κρατάει άνετα 7-8 ώρες, προσθέτει σοβαρότητα και στιβαρότητα. Το laptop είναι αυτό ακριβώς και μάλιστα και από αυτό το μαγαζί!!! http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E1DD513DFCDF70F19183D8D3859717C0&pa=3BB851D94E0FE74B800A220C3D760C8D το δίνω στην τιμή των 400€ με τα μεταφορικά, συζητήσιμη ως προς ένα όριο.
  2. Δείτε και τη Deal Solar πολύ αξιόπιστοι και πολύ καλές τιμές, καινοτομίες και όλα (όταν λέμε όλα εννοούμε οοοόλα) απο αλουμίνιο.
  3. μήπως κάποιο φυσίγγιο απο αποζεύκτη απο μια ομάδα κάηκε???
  4. ουτε στα δικά μου 10ρακια υπάρχει αύξηση!!! σε 100αρι ναι!!!
  5. ρε παιδια βάλτε ένα acces point ston solar edge το οποίο θα επικοινωνεί με το wifi tplink. είναι απλό!!! ούτε καλώδια ούτε τρυπάνια!!!
  6. τα έχω χρησιμοποιήση πολλές φορές και είμαι υπερ ευχαριστημένος!!! ευκολία και σιγουριά!!!
  7. Την εγγυητική την χάνεις νομίζω και πέρνεις ένα μέρος απο το χρήματα των τελών σύνδεσης (σε αναλογία περίπου το 80%)
  8. ισχύει αλλά θέλει και υπεύθυνη δήλωση συνέναισης του επικαρπωτή η και το αντίστροφο.
  9. http://uk.tp-link.com/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3220
  10. οχι δεν χρησιμοποίησα τον επίσημο αλλά κάποιον του εμπορίου ο οποίος ήθελε αρκετές ρυθμίσεις αλλά τα καταφέραμε!!!
  11. υπογράφεις χαρτί ότι δεν θα τροποποιήσεις τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στην διάρκεια σύμβασης του συμβολαίου. κάθε τι που θα τροποποιήσεις πρέπει να κάνεις γνωστοποίηση στην δεή. επισης ξέχασα να αναφέρω οτι η δεη σε υποχρεώνει να έχεις σύστημα τηλεμετρίας του πάρκου σου (έτσι με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελένχοι απο εκεί σε περίπτωση που πέση κάτι στην αντίληψή τους)
  12. φιλε μου μην μπεις σε διαδικασια να "κλεψεις" την δεη γιατι το ρισκο είναι μεγάλο!!! μιλάμε για αναστολή άδεια λειτουργίας!!! όταν κάνει παραλαβή η δεη ο μετρητής που πέρνει δεδομένα μόνο καφέ δεν κάνει. κρατάν λοιπόν τα δεδομένα και αν σε κάποια μέτρηση υπέρβουν τα δεδομένα που έχουν αυτοί στον μετρητή τους γίνεται έλεγχος!!! τώρα για να αντικατάσταση κάποιον πανέλων δεν θα καταφέρεις απολυτως τίποτα, γιατί η στοιχειοσειρά σου κρατάει πάντα το χαμηλότερο ΜPP τράκερ. μόνο σε περόπτωση που έχεις solaredge θα καταφέρεις πολλά αλλά σε πάρκο είναι ασύμφωρο. επίσης καλό είναι να βάλεις την ειδικότητά σου (τι μηχανικός είσαι)
  13. @JSK τις δοκιμές τις έκανα αρχές απρίλη σε σκεπή 20 μοιρών με το δικό μου πάνελ να παίζω στις 10 μοιρες και 30 μοίρες
  14. είχα το ίδιο πρόβλημα σε μονοκατοικία που δεν έχει ιντερνετ! έβαλα ένα ρουτεράκι 3G και κούμπωσα ένα στικάκι της κοσμοτέ και έιναι όλα υπέροχα! μόλις κλείσει μήνα θα ενημερώσω την κατανάλωσή του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.