Μετάβαση στο περιεχόμενο

abstract

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    aThens
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

abstract's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλά θα μπορούσες να μην μπεις καν στον κόπο να απαντήσεις…..Αυτό το υπεροπτικό ύφος που συναντάω στις δημόσιες υπηρεσίες πραγματικά με σκοτώνει! Τον έχω διαβάσει τον νόμο και πράγματι μιλάει για χώρους που έχουν μετατραπεί σε κύρια χρήση απλά ο συνειρμός μου που μάλλον δεν αποτυπώθηκε σωστά ήταν κατά πόσο χώροι 2μ η 4μ μπορούν να περάσουν ως κύριοι. Τέλος για αυτούς που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο μετά από ερώτηση στην Πολεοδομία όσα τετραγωνικά και να είναι ο χώρος μπορεί να ρυθμιστεί ως κύριος.
  2. H Ralliera από τα Goodies του archicad δεν σου κάνει? Επίσης το Allplan χρησιμοποιεί χρωματολόγιο της Brillux η οποία υπάρχει στην Ελλάδα , όποτε πιθανολογώ ότι κάπου θα κυκλοφορεί.
  3. Ρε παιδιά , Τμήμα 4m2 της Πιλοτής που έχει μετατραπεί σε αποθήκη επιτρέπει ο 3843/10 να δηλωθεί ως αποθήκη η πρέπει να δηλωθεί ως κύριος χώρος ? ( Σε κάποια πολεοδομία ακούστηκε ότι δεν μπορεί να ρυθμιστεί ως αποθήκη! ) Και ένα ακόμα ..στις υπεύθυνες δηλώσεις των υπολοίπων ιδιοκτητών που συναινούν αναγράφουμε ότι επιτρέπουν σε αυτόν που ρυθμίζει να μετατρέψει κοινόχρηστο χώρο της πιλοτής σε αποθήκη? Έχει συντάξει κανείς κάτι παρόμοιο?
  4. 29 ΜΑΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ They"re back Πανηγύρι πάλι...
  5. Για προτείνεται καμία άλλη λύση αν την έχετε ψάξει , ως ολοκληρωμένο πακέτο και σε σχέση με τα αναλώσιμα
  6. H 10.53 δεν είναι beta και έχει τα θέματα της.. τουλάχιστον στα windows
  7. Μάγκες θα διαφωνήσω. Καθότι δεινώς χρήστης του Opera χρόνια τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι από 10.50 και μετά τρώει τρελά κολλήματα .Ειδικά άμα των πλακώσεις και ανοίξεις πολλά παράθυρα...Ανά διαστήματα των κάνω install ελπίζοντας να έχει στρώσει με κανένα upgrade και πάντα επιστρέφω στην 9.60 Εκδοση. Όπως κολλήματα που τρώει φορές , να μην μπαίνει σε διάφορα site, π.χ για το τεχνικό ινστιτούτο αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ firebox γιατί με opera δεν ανοίγει καν. Αλλά είπαμε παρά τα κολλήματα δεν υπάρχει σε ευχρηστία αυτός ο Browser.
  8. εντάξει πέρασε στα πρακτικά με τα τοπ ανέκδοτα….…..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.