Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bopiza1

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bopiza1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Χρόνια πολλά και καλά! Καλή χρονιά με Δύναμη και Αντοχή!
  2. :idea: Εννοεί οτι αν δεν βρεθεί μηχανικός για αναθεώρηση ανταλλάσσεται το ημιτελές κτίριο με τη Yamaha!
  3. Aν υποθέσουμε ότι κλείνω, τι ασφάλεια θα έχω? Υ.Γ. Καταλαβαίνω ότι και εσείς οι διπλωματούχοι έχετε μεγάλο πρόβλημα..
  4. Γεια σας! Ανοίγω πάλι αυτό το θέμα μήπως ξέρει κάποιος διοτί έχω δυσκολευτεί πάρα πολύ και δε μπορώ να βγάλω άκρη.. Είμαι Μηχανικός Δομικών Έργων, έκανα έναρξη με έδρα της επιχείρησης το χωριό μου (κάτω των 2000 κατοίκων) με την προυπόθεση να πάρω απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ.Όμως με τον νέο νόμο δεν την δικαιούμαι. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει δουλειά.. Δεν μπορώ να πληρώνω το ενοίκιο, τον ΟΑΕΕ θα πληρώσω??? Νομίζω ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτή την κατάσταση αλλά και άλλοι συνάδελφοι. Μήπως πρέπει να αρχίσω να βάζω ένσημα ΙΚΑ, θα είναι πιο οικονομικά? Η' μήπως η λύση είναι μονόδρομος ΟΑΕΕ ? Αν κάποιος μπορεί και ξέρει θα το εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσει.. Δε ξέρω τι να κάνω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. -Θα κόψω τις άσκοπες βόλτες -Θα οδηγάω πιο οικονομικά -Θα πηγαίνω για καφέ έξω μία φορά την εβδομάδα (για φαγητό έξω ούτε να το συζητάμε..) -Θα κάνω πιο οικονομικά δώρα και μόνο όπου έχω πραγματικά υποχρέωση -Θα αγοράζω πιο οικονομικά ρούχα -Δεν θα βλέπω τηλεόραση καθόλου. Δεν θα σταματήσω: -Να χαμογελώ -Να κάνω πλάκα, να κάνω τους άλλους να γελούν -Το γυμναστήριο -Να πηγαίνω διακοπές 1 φορά το χρόνο.
  6. Διαδικαστικό, τι θα χρειαστούν στη πολεοδομία κτλ. Θα αλλάξει η εσωτερική διαρρύθμιση. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ευχαριστώ.
  7. Γεια σας. Είμαι νέος στο νέο μέλος και ακόμα πιο νέος μηχανικός. Η πρώτη μου άδεια που μου ζητήθηκε να βγάλω είναι για αλλλαγή χρήσης από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε κατοικία. Δεν έχω ιδέα τη πρέπει να κάνω.. Ρώτησα μια φίλη μου μηχανικό και μου είπε οτι μάλλον χρειάζεται άδεια αποτην αρχή.. Ισχύει κατι τέτοιο? Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται.. Ξέρει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθειά σας!
  8. Μήπως ξέρει κάποιος για αλλαγή χρήσης από ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κατοικία τι χρειάζεται? άν δεν κάνει αλλαγή χρήσης θα έχει πρόβλημα?
  9. Μπράβο σου που το μοιράστηκες μαζί μας! Αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι η ζωή μας θα ήταν πιο απλή!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.