Μετάβαση στο περιεχόμενο

azkTG

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

azkTG's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προσωπικά πιστεύω οτι θα πρέπει στην Δήλωση του Ν 4178 να συμπληρώσω τις παραβάσεις που είναι εκτός ΟΑ ( Μπάρμπεκιου , στέγαστρο πάρκινγκ με κεραμοσκεπη ,διαμορφώσεις μονοπατιών και βαθμηδόν στον κήπο κτλ ) στην συνεχεία να δηλώσω οτι έχει ΟΑ (που εχει ) και ...να πάει στην ευχη του θεου !! και αυτο οχι απο επαγγελματικη ασυνειδησια ( κάθε άλλο μάλιστα με εχει προβληματισει για πάρα πολυ μεγάλο διάστημα) ,άλλα γιατι μου φαίνεται παράλογο να βγάλεις ολη την κατοικία αυθαίρετη αφου η οικοδομική άδεια δεν εχει ..ανακληθεί . Μιλάμε για ενα σπίτι που χτίστηκε πριν απο 34 χρόνια και νοιώθω οτι κάποια άλλη αντιμετώπιση θα ήταν σαν να βγάζουμε τα μάτια μονοί μας !! Γνώμες ??
  2. Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η άδεια ήταν για 263 τμ όσα και έχτισε ( δεν χρειαζόταν παραπάνω υποθέτω ! ) χωρίς αποκλίσεις από την μελέτη . Το πρόσωπο σε κοινοτική οδο ..προέκυψε γιατί τα όρια του οικισμοί δεν ήταν ολοκληρωμένα και με απόφαση Νομάρχη ο κοινοτάρχης ( ή η πολεοδομία) έδινε βεβαιώσεις ότι είναι εντός ορίων του οικισμού ! ( Προφορική πληροφορία από την υπηρεσία του οικείου Δήμου ) Ακόμη και σήμερα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η οριοθέτηση του οικισμού και η συγκεκριμένη περιοχή είναι ακόμη ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ( τόσο για την πρώην κοινότητα νυν δήμος , άλλα και για την εφορία !! )
  3. Έχω παρόμοια υπόθεση ! Βγαίνει ΟΑ το 1980 και στην άδεια περιγράφεται το αγροτεμάχιο 4500 τμ σαν οικόπεδο ( με σχετική βεβαίωση από οικία κοινότητα ότι έχει πρόσωπο σε κοινοτική οδό ) και στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης χτίζει 263 τμ οικίας . Έρχεται τώρα η στιγμή να μεταβιβάσει ,και ( επειδή υπάρχουν διάφορες διαμορφώσεις ,μπάρμπεκιου και και στέγαστρα παρκινκ ) πρέπει να κάνω την υπαγωγή στο σύστημα !!! Να προσβάλω την ΟΑ ?!! και να δηλώσω όλο το σπίτι σαν αυθαίρετο ?!! Προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό !!!!
  4. Σε ευχαριστω ! Το ιδιο σκεφτηκα και εγω ,μελετωντας το εγχειριδιο χρησης του συστηματος του ΤΕΕ και συγκεκριμενα στο διαγραμμα που εχει στην σελιδα 21 καταλαβαινω οτι εφοσον δεν εχει πληρωθει το παραβολο η δηλωση παραμενει σε κατασταση ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ και δεν θεωρειται δηλωση
  5. Τελικα τι γινεται γιατι εχω ιδια περιπτωση !! Δηλωσαμε τροπο πληρωμης και τωρα - δεν πληρωσε ακομη το παραβολο - αλλαξε γνωμη για τον τροπο πληρωμης και θελει να τον αλλαξουμε ! Καμοια ιδεα για την διαδικασια για το πως γινεται ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.