Μετάβαση στο περιεχόμενο

leontas

Members
  • Περιεχόμενα

    79
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leontas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. @Γιάννης αντιγράψαμε απο το ίδιο Blog..... και δυστιχός δε θυμάμαι πιο είναι να το βάλω σαν πηγή
  2. Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!!! (Θα σας στείλω τη διεύθυνση). Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα ... όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ ...τυρόπιτες (τις οποίες φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!!!
  3. για τον τοιχο έχεις δίκιο, αλλα για την πλάκα δεν ξέρω ακομα....
  4. Να διευκρινίσω κάτι, ΔΕΝ υπάρχουν χαλιβδόφυλα μόνο καλούπι από ξύλα, ισως να τα βάλουνε μετά από πάνω. Βέβαια έχει και άλλη πρωτοτυπία , οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από φελιζολ άσπρο καμία 20cm πάχος που έχει από τις 2 πλευρές δάρινκ…. Λένε θα το σοβαντίσουν αυτό. Περιμένω να δω τι θα γίνει
  5. και εγώ κάτι τέτιο είχα στο μυαλό μου, αλλα εδώ βλέπω άλλα πραγματα. Σε ένα άνοιγμα 6Χ6 μετρα καλουπώνουνε την πλάκα με τα παραδοσιακά ξύλα, και δεν έχει κάποια "κοντρα" στη μέση. Δλδ όλη η πλάκα θα πατάει στους 5-7 πόντους που έχουν εσοχή τα περιμετρικά Η.
  6. Καλημέρα συνάδελφοι Βλέποντας ένα μεταλλικό κτίριο να κατασκευάζετε στην γειτονιά μου , μου δημιουργήθηκε μια απορία. Πως αγκυρώνετε η πλάκα από μπετό στην μεταλλική κατασκευή? Αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία θα το εκτιμούσα.
  7. Από ότι κατάλαβα το πρόγραμμα έχει 2 μηχανές επίλυσης μία της 4Μ και μία του ΤΕΕ. Την πιστοποίηση την έχει η 4Μ εφόσον λύνει με την μηχανή του ΤΕΕ , όταν λύνει με την «δική του» μηχανή δε έχει κάτι, γι’ αυτό και στην πολεοδομία περνάνε τα αποτελέσματα του ΤΕΕ.
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι, Πέρασα πρόσφατα από την 4Μ και μου έκαναν μια επίδειξη για το πρόγραμμα ΚΕΝΑΚ. Αυτό που προέκυψε ήτανε το εξής: το πρόγραμμα της 4Μ έβγαλε το κτίριο κατηγορία Β ενώ όταν το έτρεξε με την μηχανή του ΤΕΕ το έβγαλε κατηγορία Γ. Αυτό που περνάει στην πολεοδομία είναι τα αποτελέσματα του ΤΕΕ. Σωστά?? Πιστεύετε ότι αξίζει να το αγοράσω?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  9. καλησπέρα, η γείωση πρέπει να έχει είτε 230V με την φάση είτε 0V με τον ουδέτερο σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχεις πρόβλήμα και φωνάζεις είτε τον ηλεκτρολόγο που έκανε την εγκατάσταση (αν μπορείς να τον βρείς) είτε απλά έναν ηλεκτρολόγο που εμπιστέυεσε...
  10. 1) Είναι μια επιλογή. 2) απο εκεί που αγόρασες το A/C πιθανόν να έχει κάποιον τεχνικό (αν χρειαστει) 3)το φις της TV ειναι ενα "στενό" και όχι σούκο , σωστα?? για βάλε ενα σίδερο ή κάποια άλλη συσκευή με σούκο φις. Αν πεύτει πάλι τότε έχει πρόβλημα η πρίζα
  11. 1) Το ρελέ σου αν είναι κάποιας γνωστής ετερίας δουλευει μια χαρά. Και για να πευτει κάπου θα υπάρχει διαροή ρευματος 2) Το A/C δεν είναι μια απλή ηλεκτρολογική συσκευή, κυρίως ηλεκτρονικά και πλακέτες είναι οπότε είναι δύσκολο σε μη εξιδικευμένο προσωπικό να το "πειράξει". Άσε που όυτε εσυ θα ήθελες. 3) Αν βάλεις άλλη συσκευή στη πρίζα του A/C πάλι πευτει το ρελέ??
  12. μα καλά πόσο σκέψει θέλει για να καταλάβει κανείς οτι μια χώρα που έχει π.χ. εσοδα 100 ευρω και έξοδα 150 ευρώ θα έχει πρόβλημα σύντομα??? Χώρια που αυτα τα 100 ευρώ προέρχονται απο part time εργασία τους καλοκαιρινούς μήνες. Ουτε καν οδοντογλιφίδες δεν παράγει η χώρα μας. Η τρελή ανάπτυξη που είχαμε την δεκαετία του '90 τι ήτανε?? οι τράπεζες που δίνανε δάνεια αβέρτα και εμείς που τα καταναλώναμε στα σουπερ μαρκετ. Πόσο γνώση θέλει??
  13. μηπως μπορείς να "σπάσεις" τα φορτία σου στις 3 φασεις??
  14. με κάθε επιφιλαξη η δωρεά έχει φόρο 10% αν θυμαμαι σωστα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.