Μετάβαση στο περιεχόμενο

pallaks

Members
  • Περιεχόμενα

    123
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Λάρισα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.514 profile views

pallaks's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

44

Φήμη στην κοινότητα

  1. Stayros αυτό καταλαβαίνεις εσύ?...Είμαι ενάντια στους ΤΕ? Είμαι ενάντια σε μερίδα συναδέλφων που ξέχασαν τελείως τα επ. δικαιώματα και ζητάν να γίνουν πολυτεχνίτες με ένα νόμο επειδή έτσι μας ήρθε το 2018 να κάνουμε διπλωματία. Ούτε κανένας ΠΕ βγήκε να μου εξηγήσει γιατί στο πόρισμα της επιτροπής με περιόριζουν σε πετρόκτιστο και σε σκυρόδεμα μόνο
  2. Αλήθεια γιατί δηλώνεις διπλ.? Εχεις τελειώσει πανεπιστήμιο? Γιατί τόσο μένος έναντι των ΠΕ και τόσο σθένος υποστηρίξης στους ΤΕ?
  3. Μου φαίνεται τσάμπα κάθομαι σου μιλάω Steelman Οι ΠΕ με χρόνια εμπειρίας τι να ζητήσουν μετά? Χρόνια εμπειρίας σε τι???.Στον 4495?? Οι δομικοί τι εμπειρία θα παρουσιάσουμε στα υδραυλικά, στα συγκοινωνιακά, στα γεωτεχνικά?? Αλλο να δώσω κατατακτήριες και να μου {αναγνωριστούν ένα σοβαρό ποσοστό μαθημάτων(ούτε αυτό δεν αναγνωρίζουν)} και άλλο να μου έρθει χαρτί σπίτι που να μ λέει οτι έγινα ΠΕ Και δίκαιος και αναγνωρισμένος αγώνας υπήρξε, άλλο που τώρα μερικοί το τελευταίο χρόνο πάθατε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, γιατί έτσι!! Συνέλθετε συνάδελφοι και προσγειωθείτε στη πραγματικότητα θα πάθουμε μεγάλη ζημιά
  4. Steelman ακριβώς για αυτό το λόγο συζητάμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε, έχουμε χάσει άπειρες παραγωγικές ώρες από τη ζωή μας. Έχει αναγνωριστεί από όλες τις πλευρές το δίκαιο των αιτημάτων μας και ο καθημερινός ρατσισμός που δεχόμαστε. Θλίψη θεωρώ ότι ξεχάσαμε αυτόν τον δίκαιο και αναγνωρισμένο αγώνα και μερικοί ξεκινήσαν νέο να περάσουν στον παράλληλο τομέα της 3βάθμιας έτσι απλά. Γιατί αυτό βλέπω εγώ τον τελευταίο χρόνο........
  5. Αυτή η ένωση ποιά είναι΄? Πότε δημιουργήθηκε? Αφορά το σύνολο των τμημάτων των ΤΕΙ-ΑΘ-ΠΕΙΡ , αφορά αποφοίτους ΣΤΕΦ? Τι αφορά? Πραγματικά το να ζητήσω ισοτίμηση με κάτι τελείως διαφορετικό μου φαίνεται παράλογο αν κρίνω τι διδάχθηκα και τι θα διδαχθούν οι νέοι φοιτητές και μιλώ για τα τμήματα των ΣΤΕΦ. Δεν εκφέρω γνώμη για τμήματα εκτός ΣΤΕΦ αλλά νομίζω ότι όλα είχαν επ. δικαιώματα και γραφόντουσαν σε αντίστοιχα επιμελητήρια. Μου φαίνεται πολύ οξύμωρο το να ζητάμε από ΤΕ να γίνουμε ΠΕ έτσι απλά αυτόματα... Τόσα χρόνια αγωνιζόμαστε να βγούνε τα επ. δικαιώματα για εξάσκηση ελ. επαγγέλματος τίμια και δίκαια, τώρα τα παραμέρίσαμε και αγωνιζόμαστε να γίνουμε ΠΕ εν μία νυκτί. Έχουμε και εμείς πλάκα ώρες ώρες...
  6. Για τους νέους φοιτητές από εδώ και πέρα ναι ισχύει. Για εμάς τους ΤΕ αν στο σχέδιο νόμου που θα αναρτηθεί δεν περιλαμβάνονται δίκαια επ. δικαιώματα βάσει π.σπουδών μια ζωή διαμάχες θα υπάρχουν.
  7. Steelman γιατί δεν μας αφοράν; Eπίσης τι μας νοιάζει ότι θα υπάρχουν μόνο ΠΕ από εδώ και πέρα; Γιατί το επισημαίνεις συνέχεια;
  8. νόμιζα κάτι πιο φρέσκο....αυτές ήταν κάποιες άτυπες δηλώσεις πρόπερσυ που αφορούσαν τους νεους φοιτητες που θα περάσουν στο ΠΔΑ σε σχέση με παλιούς αποφοίτους των άλλων δυο ιδρυμάτων που καταργήθηκαν. Εγώ αναφέρομαι στην επίσημη γραπτή ανακοίνωση του υπουργείου στις 12/12/2018 εδώ για τους Δομικούς και τους Υποδομής.
  9. Εντάξει Stayro πίστευε αυτό που θες να πιστεύεις εσύ. Μην αναφέρεις εδώ τίτλους όμως σε θερμοπαρακαλώ πολύ. Άνοιξε ένα νέο θέμα και εκεί ευχαρίστως να τοποθετηθούμε όλοι μας. Γιώργο ποιές δηλώσεις αναφέρεις; Εγώ μιλώ για την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου σχετικά με το πόρισμα της επιτροπής και της νομοτεχνικής επεξεργασίας του.
  10. Το θέμα μας είναι η εξάσκηση ελεύθερου επαγγέλματος και το σχέδιο νόμου που θα βγει θα κάνει αναφορά στο τι επιτρέπεται να μελετούμε και τι όχι. Θα ορίσει το επαγγελματικό μας μέλλον και τις ζωές μας από εδώ και στο εξής. Εδώ πρέπει να επικεντρώσουμε τη συζήτηση νηφάλια και δίκαια.
  11. ΒΑS δε καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα μετά από 20-30 χρόνια το τι θα γράφω στη σφραγίδα, αυτό που τελείωσα όταν το τελείωσα. Οι υπομηχανικοί αυτό έγραφαν και καλά έκαναν, όπως και εσύ γράφεις αυτό που τελειώσες φαντάζομαι. Είναι νομοθετικά κατοχυρωμένοι τίτλοι και δεν αλλάζουν. Δε μπορώ να δηλώνω ιδρύματα που δεν έχω τελειώσει. Το θέμα μας είναι τι θα γίνει με τα επ. δικαιώματα, που είναι δίκαιο αίτημα, ασχέτως αν μερίδα συναδέλφων με το που έγινε το ΠΔΑ τα ξέχασαν και άρχισαν να ζητούν ισοτιμήσεις, τίτλους. Όμως στη περίπτωση του παν. Θεσσαλίας δεν είδα κανέναν να βγαίνει να ζητά ισοτίμηση με το τμήμα ενέργειας και περιβάλλοντος.
  12. geoste μην μπαίνεις στη διαδικασία της τάξης ως προς την απονομή τίτλων....ελάχιστους ενδιαφέρει αυτό. Επί των δικαιωμάτων και του πορίσματος της επιτροπής αν θες τοποθετήσου, πόσο μάλλον εσύ που έχεις ξετινάξει, ξεψαχνίσει τα π.σ. των τμημάτων δομικών και υποδομής.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.