Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariask

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

mariask's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα και καλή χρονιά, Αυτο θα πρέπει να το ρωτήσεις στο ΤΕΕ (στοιχιματίζω κανένας δεν θα γνωρίζει) ή το ΤΣΜΕΔΕ (εκεί υποχρεούνται να γνωρίζουν) και μας ενημερώνεις γιατι όντως με τον νέο ασφαλιστικό νομο δεν γνωρίζω να σου πω. Ευχαριστώ,
  2. τι εννοεις στο 3? Εάν διαγραφείς με οφειλές σε προηγούμενα εξάμηνα μέχρι την ημέρα παύσης από περιφέρεια, θα σου ζητηθεί από το τεε να εξοφληθούν οι οφειλές στο ΤΣΜΕΔΕ Εγώ έχω μια απορία που είναι πολύ σημαντική. Το τσμεδε κατα την εκκαθάριση, σου ζητά εφάπαξ το ποσό που χρωστάς ή μπορεί να γίνει διακανονισμός? Εχει πέσει πολύ ραδιοαρβύλα και παρακαλώ όποιον γνωρίζει να το διευκρινίσει..
  3. Αποφ. Α5/Σ22/2012 Διαγραφή – προσωρινή αναστολή ιδιότητας Μέλους ΤΕΕ. Η Δ. Επιτροπή, μετά από εισήγηση του Προέδρου ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζη, αποφασίζει ότι τα Μέλη του ΤΕΕ θα έχουν το δικαίωμα οριστικής διαγραφής ή προσωρινής αναστολής της ιδιότητας του τακτικού Μέλους του ΤΕΕ για οικονομικούς λόγους, χωρίς συνέπεια στις παροχές του ΤΕΕ, και με αυτόματες διαδικασίες επαναφοράς τους, με στόχο τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, έπειτα από διερεύνηση, ώστε να μην δημιουργηθούν διαδικαστικά προβλήματα στους Συναδέλφους. ξερουμε εάν ισχύει όντως αυτή η απόφαση? πήρα σήμερα το ΤΕΕ και δεν απαντούσαν και θα παω αυριο από εκει. Ας μου απαντήσει καποιος που να γνωρίζει. Ευχαριστώ
  4. Οι κινητοποιήσεις μπορούν να φέρουν αποτελέσματα! Να θεωρούνται τα βιβλιάρια και να χορηγείται ασφαλιστική ενημερότητα στους ανέργους και υποαπασχολούμενους μηχανικούς αποφάσισε το ΔΣ του ΤΣΜΕΔΕ έπειτα από την κινητοποίηση των μηχανικών στις 5-12-2011 και έπειτα από επίμονες παρεμβάσεις εκπροσώπων των μηχανικών στο ΔΣ του Ταμείου που συνεδρίασε την ίδια μέρα. Η εξειδίκευση των κριτηρίων και ο προσδιορισμός της ιδιότητας του ανέργου που αφορά στα μπλοκάκια θα γίνει στην τελική διατύπωση της απόφασης, μαζί με την προσθήκη και άλλων ανακουφιστικών μέτρων. Η απόφαση θα είναι έτοιμη τις επόμενες 3 μέρες, οπότε και θα κοινοποιηθεί στους υπαλλήλους και τους αρμόδιους φορείς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και το ΤΕΕ ανακοινώνει στο ενημερωτικό του Δελτίο της 6-12-2011, σχετικές πρωτοβουλίες για την ελάφρυνση των «οικονομικά ασθενεστέρων μηχανικών». Επαγρυπνούμε για την υλοποίηση της απόφασης Όλα αυτά από το blog: http://leftengineers.wordpress.com/2011/12/06/anergoi-2/ Προσωπικά έμεινα παιδιά...αναμένουμε για την περαιτέρω απόφαση....!!
  5. διαβάσουμε και το περιοδικό του ΤΕΕ αυτής της εβδομάδας για να δουμε που μας γραφουν...στην σελ 60, http://portal.tee.gr/portal/page/portal/press/ENHMEROTIKO_DELTIO/ED-YEAR-2011/ED2624/2624_ALL.pdf οπου ενημερώνει περίτρανα οτι συνεδριάζει το ΕΣΤΑΜΕΔΕ για να εφαρμόσει νεες αυξήσεις στις συντάξεις, εφόσον δεν υπάρχει κανενα προβλημα αποθεματικού ταμειου, εφόσον η αναλογία ...εργαζομένων προς συνταξιούχους ειναι 7 προς 1!!! Απλα προκαλουν με την στάση αυτή...ώντας γυναίκα και χημ-μηχ εχω αγανακτήσει από την εργασιακή κατασταση..αλλα όταν ο μπαμπάς των περισσοτέρων κάλυπτε μέχρι τωρα το τσμεδε φυσικα και δεν θα δημοσιευτεί ούτε θα λυθεί το προβλημα...!!!
  6. εγω εχω να πω.. μπραβο που βρήκες στην Ελλάδα τοσο γρήγορα δουλειά μετά την λήψη πτυχίου - άδειας...!!!
  7. http://natura.minenv.gr/batelv/Docs/%CE%92%CE%94%CE%A4%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%A4%CE%97%CE%9D%20%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%20%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D%20%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%A9%CE%9D.pdf εναλλακτικά, πατα στο google 'θραύση, άλεση', είναι ένα κειμενο που αναφέρεται στις ΒΔΤ που εφαρμόζονται στις βιομηχανίες έτσι ώστε να παρεις γενική εικόνα των μεθόδων. Θραύση γίνεται με διαφόρων ειδών θραυστήρες. β)η προσρόφηση (κατα την εμπειρία μου) γίνεται από τους πόρους στερεού, ενώ η διήθηση είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, είναι μέθοδος διαχωρισμού των στερεών που υπάρχουν σε ένα υγρό. Τομοθετούμε ένα χαρτι (εργαστηριακά) που λέγεται 'διηθητικό χαρτί', έτσι ώστε να διθησουμε- απομακρύνουμε ουσίες από το υγρό..Βέβαια σε βιομηχανική κλίμακα υπάρχουν αντίστοιχες μέθοδοι, με μεμβράνες διαχωρισμού.
  8. τι να έχουν αραγε...εννοειται οτι θελουν ατομα ικανα, να τα κρατησουν στισ σχολες και να τους βγαζουν δουλεια, ενω εκεινοι να παιρνουν τις επιχορηγήσεις.. προσωπικα εχω τελειωσει εδω και δυο χρονια, κ καθε φορα που παω σχολη για αιτησεις σε μεταπτυχιακα, βλεπω το ιδιο στυλακι παντα, οτι 'καποιος ειναι nobody χωρις μεταπτυχιακο την σημερον ημερα'..Αυτό είναι ψήσιμο που προέρχεται απ τις σχολές για να τραβήξουν άτομα..απο την δική μου μικρή εμπειρία βλέπω ότι ορίμένα καλά μεταπτυχιακα, π.χ. MBA θεωρούν απαραίτητη την εργασιακή εμπειρία, προκειμένου κάποιος να γίνει δεκτός. Καλώς που μπήκες τώρα σε μεταπτυχιακό και συγχαρητήρια! αλλά κοίτα παράλληλα, όποια σχετική αγγελία υπάρχει! καλή συνέχεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.