Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΛΤΑΡ

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ΕΛΤΑΡ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στις περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν την έκδοση οικοδομικών αδειών σε εκτός σχεδίου οι παλαιότεροι μηχανικοί για να καλύψουν παραβάσεις από τα όρια του γηπέδου έδειχναν τα υφιστάμενα ή τα νέα κτίσματα στις σωστές θέσεις βάσει πολεοδομικών διατάξεων. Όταν όμως ο "νέος" μηχανικός κάνει το τοπογραφικό για μεταβίβαση διαπιστώνει τις πραγματικές θέσεις των κτισμάτων, που παραβιάζουν τα όρια. Δεν πρέπει να τακτοποιηθούν οι συγκεκριμένες παραβάσεις των πλαγίων ορίων Δ? Η περίπτωση της παραβίασης του ορίου από τη σιδηροδρομική γραμμή βγάζει αυθαίρετη την επιφάνεια που είναι εντός του ορίου (π.χ. δηλώνεται ως υπέρβαση δόμησης χωρίς οικ.άδεια)? Θα έμπαινε ως παραβίαση Δ στον υπολογισμό προστίμου?
  2. Καλημέρα!Τί γίνεται στην περίπτωση που σε ιδιοκτησία εκτός σχεδίου, κατά παρέκκλιση άρτιο&οικοδομήσιμο (άνω των 2.000m2), με πρόσωπο σε σιδηροδρομική γραμμή έχει βγει & υλοποιηθεί οικοδομική άδεια όπου δείχνει τη θέση της κατοικίας σε απόσταση 10 μ από την σιδηροδρομική γραμμή και όχι 15μ.? Καλούμαι να δώσω βεβαίωση και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. εξαιρετικό εγχείρημα...ευχαριστούμε!
  4. Ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση. Είμαστε ακόμη στη φάση προμελέτης&συγκρίνουμε το συνολικό κόστος αδειοδότησης. Μήπως έχετε πρόχειρη την απόφαση που αναφέρατε στην απάντησή σας?
  5. Καλησπέρα,συνάδελφοι! Μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να κληθεί ελεγκτής δόμησης κατά τις 2 φάσεις ελέγχου της λιθόκτιστης αποθήκης 15m2 , όπου η άδειά της είναι μικρής κλίμακας? Επιπλέον, για την έκδοση αδείας μικρής κλίμακας για την συγκεκριμένη αποθήκη υπάρχουν φορολογικά αδείας (υπέρ Δημοσίου Ταμείου, Δήμου, ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη, προκαταβολή Ι.Κ.Α.κ.α.) που πρέπει να πληρωθούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. τα προυφιστάμενα της 31/12/2003 με εμβαδό <4000τ.μ. και πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο, όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο, είναι άρτια & οικοδομήσιμα?
  7. Καλησπέρα σε όλους&καλά αυθαίρετα!Μήπως μπορεί κάποιος να μου αναφέρει πού ακριβώς μέσα στο Σύστημα Διαχείρησης Δηλώσεων Ν.4178/2013 κάνουμε τη σχετική αίτηση υπαγωγής παλαιότερων δηλώσεων με τον Ν4014 στον καινούριο νόμο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.