Μετάβαση στο περιεχόμενο

Michaelo

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Michaelo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. myri και koulosb πέστε μου τι σας ενδιαφέρει να σας κοστολογήσω από τιμές Κύπρου και πολύ ευχαρίστως θα το κάνω... τα κόστα γενικά ΚΥΠΡΟΥ τα έμαθα από έξω. Μέχρι και στο όνειρο μου τα έχω
  2. geo6 και Directionless σας υπέρ ευχαριστώ να είστε καλά. Απαντήθηκε να κλειδώσει παρακαλώ.
  3. μία βοήθεια παρακαλώ χρειάζομαι την απάντηση για την δουλειά μου. μία ενδεικτική τιμή έστω και μερικός της ερώτησης θεωρήται προς εμένα τεράστια βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ps: απολογούμαι για το τρίτο ποστ. αν θέλει κανείς αμοιβή για την απάντηση όπως παρακαλείται να μου στείλει PM
  4. χαχαχαχα... Από Κύπρο ρε φίλε. Που η οικονομική κρίση θα κτυπήσει 5 χρόνια μετά από την δική σας. Αλλά στο τέλος όπως φαίνεται όλοι θα τραβάμε τα …μαλλιά μας ΟΜΑΔΙΚΑ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ...
  5. λάδωσε κάπιον της πολεοδομίας και θα είσαι οκ. :P Ένα link για να σε βοηθήσει. http://www.ehow.com/how_2188565_clean-up-diesel-fuel-spill.html κλίκ.
  6. μόλις ψήφισα και εγώ. πιστεύω πως θα χειροτερέψει μέχρι αυτοκτονίας η κατάσταση πάντος. (εγώ είμαι ένας από τους τυχερούς.
  7. Ρε παιδιά το google σε μερικά προβλήματα βοηθά υπέρ αρκετά. http://household-tips.thefuntimesguide.com/2009/03/repair_cultured_marble_counter.php http://www.naturalhandyman.com/qa/qapolishmarble.html http://www.baneclene.com/catalog/euro-shine.html http://www.ehow.com/how_5685141_shine-marble-stone-floors.html http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_shine_a_marble_tabletop Με λίγα λόγια 1/3 υγρό μαλακτικό 2/3 νερό καθαρισμός, γυάλισμα, τρίψιμο και polish με ένα μαλακό ρούχο. PS: έχω απορία. Τι κάνετε με αυτούς που δημιουργούν accounts για να απαντούν μόνο σε μία ερώτηση?
  8. Καλημέρα σε όλους σας. Έχω μία μικρή απορία. Πόση είναι η διαφορά κοστών της Κύπρου με αυτών της Ελλάδας. Σαν κοστολόγος σας δίνω μερικά κόστα Κύπρου με την προϋπόθεση πως η τοποθεσία παράδοσης είναι η πρωτεύουσα. 56.00 EU/m3 0,82 EU/kg 16.00EU/m2 8.00ΕU/m 4,00ΕU 14EU/m2 25EU/m2 50EU/m2 4.00EU/m2 40.00EU/m2 40.00EU/m2 12.00EU/m2 18.00EU/m2 19,25EU/m2 Αυτά για αρχή.
  9. mak_johnn ναι είναι η πιο εύκολη λύση αλλά τρως πολύ ρεύμα. Υπάρχουνε και αθόρυβοι αφυγραντήρες. Λοιπών αν φτάσεις να πάρεις απόφαση την έσχατη λύση διάβασε πιο κάτω. Μία άλλη λύση που σου είπα πιο πάνω είναι η εγκατάσταση combo a/c (air condition -> δεν γνωρίζω την Ελληνική ονομασία) με αφυγραντήρα. (είναι A/C με ρυθμιστή υγρασίας δλδ βάζεις όσο ποσοστό τις εκατό υγρασίας θέλεις μέσα στο δωμάτιο που λειτουργεί) δλδ σταμάτα να χρησιμοποιείς το σώμα θέρμανσης και βάλε το a/c. Ναι είναι πιο ακριβό από τα κανονικά αλλά τα αποτελέσματα που θα έχεις πιστεύω θα είναι πλήρως ικανοποιητικά. Πριν οποιαδήποτε εγκατάσταση ή ενέργεια πάρε πιστοποίηση από τον μηχανολόγο που θα σου εγκαταστήσει το A/C πως θα σε απαλλάξει από το πρόβλημα σου ή πάρε μία συμβουλή από ένα μηχανολόγο.
  10. θα συμφωνήσω με το συνάδελφο σου. Ερώτηση: παλιά που δεν είχες εξωτερική μόνωση ο ρυθμός εξάπλωσης της μούχλας ήταν ο ίδιος?
  11. min 10 celcius max 120 celcius Καθαρά ΟΧΙ θες θερμοτροπικά φορτηγά. Φορτηγά ''φούρνους'' που κρατάνε την θερμοκρασία του άσφαλτου σε επιτρεπτά όρια. Κατά την διάστρωση του υλικού μία κινητή μεταλλική περίφραξη εντοιχισμένη με νάιλον για μείωση ρεύματος του αέρα. ?!?!? κάτι... Περίμενε να Καλοκαιρέψει
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.