Jump to content

GiannisR

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About GiannisR

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πάτρα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Άσε που το Northwestern University αναφέρεται δύο φορές, στις θέσεις 17 και 20.
 2. Πάντως, στην ερώτηση μου σήμερα το πρωί στο τοπικό παράρτημα του ΕΦΚΑ/ ΤΣΜΕΔΕ στην Πάτρα, εάν πλέον η Ασφαλιστική Ενημερότητα που εκδίδουν θα καλύπτει και τα του ΕΤΕΑΕΠ, ή για συμμετοχή σε διαγωνισμούς θα παίρνουμε (πέραν του ΕΦΚΑ και του ΙΚΑ) και τρίτη ενημερότητα από το ΕΤΕΑΕΠ, η απάντηση ήταν ένα γέλιο απόγνωσης και ένα "δεν έχουμε ιδέα".
 3. Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι. Μήπως υπάρχει ο χάρτης ΓΥΣ 6271-5 (Περιοχή Πύργος - Αμαλιάδα)? Ευχαριστώ! (giannisrob@hotmail.com)
 4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μήπως υπάρχει ο χάρτης ΓΥΣ 7342-1 (Σπάρτη - Βαλτέτσι); Ευχαριστώ πολύ! mail: giannisrob@hotmail.com
 5. Συνάδελφοι, στη συμπλήρωση αίτησης του πλήρη κύριου ακινήτου. το οποίο χρησιμοποιείται ως πρώτη κατοικία από αυτόν, το ΠΣ βγάζει σφάλμα στο χρήστη του ακινήτου ("τα στοιχεία δεν συμφωνούν με την ΑΑΔΕ") Είναι κόλλημα του συστήματος, λάθος του λογιστή ή αιτία αυτοκτονίας?
 6. Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, ειδικά εν μέσω της παράνοιας του "Εξοικονομώ". Ήλπιζα ότι η συγκεκριμένη περίτπωση θα ήταν απλή (αντίθετα με τη σαπουνόπερα του Εξοικονομώ", αλλά ατύχησα. Σωστά. Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση. Φαντάζομαι ότι το επόμενο βήμα είναι να αναζητήσω στην οικεία πολεοδομία τυχόν ειδικαί διατάξεις σύμφωνα με το ΒΔ/25-8-69 που αφορούν τον συγκεκριμένο οικισμό? Ευχαριστώ και πάλι!
 7. Αν μη τι άλλο, η βαρετή καθημερινότητα έχει αποκτήσει ένα σασπένς, μια ένταση, ένα σφρύγος και ένα ρυθμό!
 8. Συνάδελφοι καλησπέρα Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής παράδοξο που αντιμετωπίζω: Σε Διάγραμμα Κάλυψης άδειας του 1974, αναφέρεται ως σύστημα δόμησης αυτό των πτερύγων, μέγιστη κάλυψη 70%, μέγιστος αριθμός ορόφων 3 και μέγιστο ύψος 11m. Ωστόσο, στα άρθρα 70 και 71 του ΓΟΚ του 1973 αναφέρουν για το σύστημα των πτερύγων, κάλυψη 60%, 2 όροφους και μέγιστο ύψος 7.5m. Πρόκειται για παρατυπία ή για κάποια διάταξη που ως νέος αγνοώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 9. με αλλαγή email όπως και με αποστολή κωδικού επαλήθευσης, το helpdesk συνιστά "υπομονή γιατί κολλάει".
 10. Σε κάποιους ο κωδικός πήγε, αλλά μέχρι να φορτώσει η επόμενη σελίδα του ΥΠΕΝ, ο κωδικός έληξε.
 11. Ίσως δεν ήταν κατανοητή η ερώτηση μου. Το πεδίο διεύθυνσης δεν είναι ένα, αλλά δύο. Το ένα ζητάει την οδό και το άλλο τον αριθμό. Εγώ όμως έχω δύο οδούς και δύο αριθμούς. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
 12. Συνάδελφοι καλησπέρα Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Η διεύθυνση μιας κτιριακής μονάδας που ανέλαβα να εντάξω στο Εξοικονομώ αναφέρεται σε άδεια, συμβόλαια και Ε9 ως Αθηνών 10 & Πατρών 20. Στη ΔΕΗ ως Αθηνών 10. Η είσοδος της πολυκατοικίας είναι επί της Πατρών 20. Πως θα περάσω τη διεύθυνση αυτή στο buildingcert? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 13. Αγαπητέ φίλε, προσωπικά θα σου συνιστούσα να διευρύνεις το επιστημονικό σου αντικείμενο μετακομίζοντας στους Μηχανολόγους. Όσον αφορά το επίπεδο της διεύρυνσης, σαφώς η δυνατότερη - κατά τη γνώμη μου - λύση είναι αυτή των κατατακτηρίων εξετάσεων, οπότε και σε τρία χρόνια θα έχεις δύο διπλώματα μηχανικού και το μεγαλύτερο συνδυασμό δικαιωμάτων υπογραφής που μπορούν να προκύψουν από συνδυασμό δύο πτυχίων. Αν τώρα, δεν θες να βρεθείς ξανά πίσω από έδρανα παρέα με 20χρονους μηχανολόγους και σκέφτεσαι ότι το μεταπτυχιακό είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε δυσκολία από το πτυχίο, τότε θα ήθελα να σε ενημερώσω, ότι σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών μπορείς να γίνεις δεκτός στο ΠΜΣ του ΤΜΑΜ για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής υπό ορισμένες προϋποθέσεις (βαθμός πτυχίου, βαθμοί μαθημάτων και δημοσιεύσεις). Αν πληρείς αυτά τα κριτήρια, τότε ίσως είναι η καλύτερη λύση. Προσωπικά, όντας απόφοιτος του ίδιου τμήματος με εσένα, συνέχισα με μεταπτυχιακό στον κατασκευαστικό τομέα του ίδιου τμήματος και τώρα με διδακτορικό στους Μηχανολόγους. Πάντως, μετά τους Π/Μ της Πάτρας, οι Μηχανολόγοι (και αεροναυπηγοί) θα σου φανούν σαφώς πιο εύκολη σχολή. Φιλικά, Γιάννης
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.